Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dolunay ve yol ayrımları

17 Eylül Perşembe günü Başak burcunda gerçekleşen Yeniay güçlü hedefler ve kararları almak konusunda bizleri zorlarken önemli yol ayrımlarına da girerken bulacağız kendimizi… 'Bu Yeniay'ın burçlara etkisi ne olur?' diyorsanız, yazının devamını okuyun ve okutturun derim.
Koç: Kendinizi sosyal hayattan uzak hissetmenizin sebebi gündelik rutinlerinize sıklıkla takılmanız olabilir. Kendinize de zaman ayırmanın önemini unutmamalısınız. Beklemek mantıklı olmayacak.
Boğa: İlişkisi olan Boğa burçları için sorun çözücü bir ay… Hem kendi ilişkinizdeki sorunları hem de yakın çevrenizdeki ilişkilerin içinde bulunduğu sorunların çözümü sizin için zor olmayacak.
İkizler: Hayatın her alanında kontrollü tavırlarınızla ön plana çıksanız da aile içinde yaşanabilecek bir gerginlik sizi doğru karar alma konusunda etkileyebilir.
Yengeç: Kendi işini yapmak isteyen Yengeç burçları, duygusal kararlardan çok mantıklı kararların peşinden koşmak isteyecek. Hobilerinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.
Aslan: Yapabileceğinize inandığınız konularda bile garantici bir yaklaşım gösterebilirsiniz. Bu tavrınız sosyal çevrenizde yadırgansa da içinize sinmeyen bir şeyi yapmak size göre değil.
Başak: Burcunuzdaki Yeniay keskin kararları ön plana koyarken sizi hedefe odaklı bir profile sokabilir. İlişkilere karşı bakış açınızın değişmesi aşka olan tutumunuzu da etkileyecek elbette. Duygularınızı direkt paylaşabilirsiniz.
Terazi: Yoğunluktan kafanızı kaldıracak vaktinizin olmadığını düşünürken zamanın ne kadar hızlı aktığını bu Yeniay'da daha net hissedebilirsiniz.
Akrep: Eğlendiğiniz, sosyalleştiğiniz ve kendinizi çok iyi hissettiğiniz alanlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İş arayışı içinde olan Akrep burçları için hareketli bir dönem olabilir.
Yay: Kolaya kaçmak ve siz yan yana gelmeyeceksiniz. Bir işin doğrusu neyse en zor yol olsa bile o yoldan ayrılmak istemeyeceksiniz. Maddi anlamda yeni gelişmeler söz konusu.
Oğlak: Ruhunuzun daraldığı hissi Eylül ayında kendini daha çok gösterebilir. Hem spora başlamayı düşünebilir hem de yaşam alanınızda yenilikçi dokunuşlar yapmayı tercih edebilirsiniz.
Kova: Ailenizdeki kadın figürünün daha çok ön plana çıktığını hissedebilirsiniz. Hayata dair yeni kararlar almak isterken arkadaşlarınızdan destek almak sizi olumlu anlamda etkileyecek.
Balık: Eylül ayında yönlendirilen birinden çok yönlendiren olabilirsiniz. Kardeşinizin sözünüzü dinlemesi öz güveninizi arttırabilir.


ASTRO GÜNDEM
'Kaybetmekten korkmayanın kazanacak çok şeyi olur.' Ay - Satürn karesi, Türkiye'de milliyetçilik olgusunu ön plana taşıyacak gelişmelerin habercisi. Komşu ülkelerle yaşanacak siyasi müzakereler Akdeniz'deki sıcak saatlerin habercisi olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA