Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dolunay ‘kendinize güvenin’ diyor

Gerek sosyal alanda, gerekse kişisel hayatta etkilerini güçlü bir şekilde hissedeceğimiz bu dolunay ateş burcunda gerçekleşirken, burçlara olan etkisini rahatça gözlemleyebileceğiz.
KOÇ: Dolunayın ev sahibi sizsiniz. Bu süreçte paranızı iyi yönetmelisiniz çünkü sonrasında yaşanabilecek aksilikler sizi oldukça yorabilir. Kendinize güvendiğiniz zaman konsantrasyonunuz oldukça artıyor.
BOĞA: Olumlu özelliklere kalbinizde yer verin. İyileştirici gücünüzü toplayın! Size verilen önemli sırları hiç kimseyle paylaşmayın. İki kere üzülmek istemezsiniz.
İKİZLER: Kariyer konusunda hareketlenmeler söz konusu… Yeni bir işe başladıysanız ilk günden bazı sorunlar gündeme gelebilir. Eski işinize dönmeyi düşünüyorsanız dikkatli kararlar vermelisiniz.
YENGEÇ: Korkularınızı yönetin!
Sağlam kararlar almak adına çevrenizdeki herkesin dolduruşuna gelmeyin.
Çağrıldığınız her yere gitme konusunda iki kere düşünün.
ASLAN: Ekim ayında ev eşyalarınız ile oldukça sınav verebilirsiniz.
Elektrikli aletleri çokça kontrol etmelisiniz.
İlişki hayatınızda önemli yol ayrımlarınız olabilir.
BAŞAK: Elinizden her iş gelse de içinden çıkmakta zorlanacağınız birtakım durumlar söz konusu. Haksızlıklara karşı boynunuz kıldan ince. Bilgiye yönelip tartışmalardan uzaklaşmak size uygun bir tavır olacak.
TERAZİ: Akrabalık ilişkileriniz konusunda büyük günlerden geçiyorsunuz. Hakkınızı almaya çalışırken gereğinden fazla gurur yapmamalısınız. Maddi anlamda kontrollü olun.
AKREP: Öfkenizi kontrol etmek konusunda sıra sizde. Uzun zamandır söylemek istediğiniz cümleleri hoşlandığınız kişiye söylemek için doğru zamanı bulduğunuzu düşünüyorsunuz.
YAY: Maddi anlamda yoğun bir düzenleme söz konusu. Söz verdiğiniz durumları zamanında gerçekleştirmek sizin için önemli. Arkadaşlık ilişkileri konusunda sizden beklentisi olanlar çoğalacak.
OĞLAK: İçinizde çözmeye çalıştığınız durumlar ile mücadele içinde olabilirsiniz. Ruhunuzu ve kalbinizi rahatlatmak için yoğun bir çaba veriyorsunuz. Savunmasız olabilirsiniz.
KOVA: Bağlanma konusunda belli problemler baş gösterebilir. Dışarıdan ruhsuz ve soğuk bir görüntü çizebilirsiniz. Çeşitli aksaklıklar söz konusu.
BALIK: Dolunay'ın ruh haliniz üzerindeki etkilerini alelade olmayacak. Duygusal yoğunluğunuz artarken sevdiklerinize daha sıkıca bağlanıyorsunuz.
İkili ilişkiler konusuna şüpheli yaklaşmanızın sebebi bambaşka olabilir.

ASTRO GÜNDEM
Venüs, Başak burcuna yerleşirken, sağlıkla ilgili kamusal konular büyük revizyonlara neden olabilir. Dünya Sağlık Örgütü'nün itibar kaybı devam ederken, Covid-19 virüsüne ilişkin yapacağı açıklamalar aşı denemelerini hızlandırabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA