Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs Başak burcunda

Gökyüzünün en kendinden emin gezegeni olan Venüs, toprak burcunda. Dün itibariyle Başak burcuna geçen Venüs, 28 Ekim tarihine kadar Başak burcunda olacak. Venüs duygusal anlamda yeni deneyimleri beraberinde getirirken, kimi zaman da duygularımıza anlam veremediğimizi gözlemleyeceğiz. Venüs, Başak burcuna nasıl etki eder? Hayata karşı duruş, yaşam, titizlik, sevgi ve kişisel hobiler konuları çevresinde etkilerini hissettiren Venüs'ün Başak ziyareti, birçok burcun duygusal tecrübelerini sorgulatacak. Sosyal ilişkilerden çok kendi içimize yöneleceğimizi ve çözümler aramak isteyeceğimizin altını çizen aşk gezegeni, hayatın neşeli kısımlarından çok durgun kısımlarını simgeleyecek. Başak burçları için her zamankinden daha durgun bir ay olacakken, insanoğlu içinse 2020'nin en sorgulatan ayı olacak.

YOL AYRIMLARI
Hayata dair önemli soruları sorduracak olan Venüs, içimizde yarım kalan duyguları tamamlamamız konusunda bizi tetikleyebilir. Özellikle kariyer konularında kararsızlık sürecini başlatacak olan Venüs'ün Başak seyri, planlanan bütün programları altüst etmekle kalmayıp dengeleri de değiştiren bir etkiyle hayatlarımıza yüksek sesli bir giriş yapabilir. Çevremizdeki herkesin zamana ihtiyacı olduğunu gözlemleyeceğiz. Aynı zamanda gökyüzü 'Bu kadarı da olmamalı' sözünü bize birden çok defa söyletebilir. 'İlişkilerde yol ayrımları' ne olacak? Aşk gezegeni, ilişkilere olan etkisini Ekim ayında da güçlü bir şekilde gösterecek. Akıllarda sorular artarken pamuk ipliğine bağlı olan ilişkiler bitme noktasına gelebilir. Kalbinin kapılarını açmak ve yeni ilişkilere yelken açmak isteyen kişiler beklenmedik tepkilerle karşı karşıya kalabilir. Dış güzelliğe oldukça önem veren kişiler asıl güzelliğin kişinin içinde olduğunu Ekim ayının getirdiği durgunlukla daha iyi anlayacaklar. Pratik açıdan tecrübeler katacak olan Venüs, farkındalıkları ortaya çıkaracağını işaret ediyor. Venüs, Başak burcundayken düşülmemesi gereken hatalar:
Aşırı duygusal olmak.
Küçük harcamaları önemsememek.
Banka ve kredi kartı ekstrelerini kontrol etmemek.
Kişisel bakıma yeteri kadar özenmemek.
Sırrını paylaşmak istemeyen kişileri zorlamak.
Aile içindeki büyüklerle karşı karşıya gelmek.
Stresi azaltmak için samimi olmadığınız kişilerle iletişime geçmek. 'Nasılsın?' sorusunu oldukça duyacaksınız. İkilemler, soru işaretleri ve birçok sis bulutunu getirecek olan Ekim ayında sadık dostlarımızdan yeni tanışacağımız insanlara kadar kişisel hayatımızla ilgili sorular duyabiliriz. Dışarıdan ilgili görünmediğimiz konular olsa da bunlar dile getirildiğinde ilgi odağımız anında yer değiştirebilir. Herkesten çok bizim ne düşündüğümüze önem verilebilir. Bizleri önemseyen ve sordukları sorularla bunları açık bir şekilde belli eden kişiler artarken, çevremizde güvenebileceğimiz kişileri bulundurmak isteyeceğiz.

ASTRO
GÜNDEM
Ay düğümleri Plüton ile iletişim kuruyor. 'Diplomasinin kaderi çiziliyor' diyeceğiz. 14 Mayıs 1948'de Boğa döngüsünde kurulan İsrail, siyasi arenadaki beklenmedik hamleleriyle gergin bir ortam oluşturabilir. Doğu Akdeniz'de kartlar yeniden dağılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA