Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hayatımızdaki tempoya dikkat!

Kimimiz için normal bir yaşam stili, kimimiz içinse huzurdan uzaklaşmak ve düzeni bozmak… Hızlı yaşamak ve yoğun temponun rüzgarına kapılmak her insanın hayatında bir dönem kendini belli etse de aynı hisleri uyandırmıyor. Bu yazımda siz değerli okurlarım için hayatımızdaki temponun nelere etki ettiğini kaleme aldım.
Hız, hayatın her noktasında bizimle
Yaşamımızda hepimizin başka bir mücadelesi var. Kimimiz işiyle, kimimiz özel hayatıyla ilgili, kimimiz ise bu saydıklarımın ikisiyle de aynı anda mücadele ediyor. Hayatın hızla akması tam da bu noktada başlıyor aslında. Çünkü herkes hem iş hayatını hem de özel hayatını aynı anda rayında götüremeyebiliyor. Bu imkansız değildir aslında. Doğru bir planlama ve duygusal anlamda olumsuz düşünceleri bertaraf ettiğimiz anda bütün sıkışmalarımızı atlatabiliriz.
Tempoyu verimli hale getirmek
Her alanda vardır hayatın temposu. Önemli olan bu tempoyu avantaja çevirmek ve hayatımıza bu şekilde girmesini sağlamak. Bunu nasıl mı yapacağız? Her şeyin başı plan… Ne demişler; "Rotasız geminin kaderinde vardır yolunu kaybetmek…'' Gün içerisinde aklımızı kurcalayan işleri bir köşeye yazmak, işlere ayıracağımız zamanı en doğru şekilde belirlemek gerekiyor. Bunun faydası da çok büyük. Bu sayede zamanı verimli kullanarak sorumluluklarımızı da doğru biçimde yerine getirebiliriz.
'Ne yapmalıyım?' sorusuna cevap vermek
Amacımızı belirlediğimiz anda eylemlerimiz de somut bir boyut kazanacaktır. Hayatımızdan tekrarları çıkarıyoruz. Sürekli aynı şeyleri yapmak bizi köreltir. Bu nedenle yaşantımızda tekrara düştüğümüz anlara odaklanmaktansa değişimi kabul etmeli, değişmekten de korkmamalıyız.
Duygularımızı kontrol etmek
Aceleci bir şekilde ve duygularla verilen kararlar çoğunlukla bizi istemediğimiz durumlara sürükler. Dolayısıyla detaylıca düşündükten sonra en doğru yolu seçmemiz, yaşantımızın temposunu da doğru yöne çevirmemizi sağlayacak. Demek oluyor ki hayatımızdaki tempoyu göz ardı edemeyiz. Hem de bilişim çağındayken ve en zor işlemler bile dakikalara sığarken zamanı doğru kullanmalıyız. Hayatın bize en büyük tavsiyelerinden biri de yapbozun sıradan bir parçası olmaktan ziyade farklı bakış açılarıyla fark yaratmaktır.

ASTRO GÜNDEM
Plüton, Ay düğümlerine dolanıyor. Savaşla beslenen ülkelerin yaralarını göreceğiz. Sınır komşusu ülkelerin diplomatik arenadaki gerginlikleri artabilir. 'Uluslararası ticaret sahasında kartlar yeniden dağılacak' diyor gökyüzü transitleri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA