Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İletişim ve devrim gezegeni karşı karşıya

İletişim gücümüzün deposu Merkür'le beklenilmeyen durumların baş kahramanı Uranüs, bugün karşı karşıya geliyor. Peki bu iki gezegenin Ekim ayının sıkışık gökyüzü haritasında karşı karşıya gelmesi bizim için ne ifade ediyor?

HIZLI DÜŞÜNÜYORUZ
Merkür ve Uranüs'ün karşı karşıya gelmesi, düşünce yapımızı ve zekamızı yakında ilgilendiriyor. Zihnimizi daha canlı kullandığımızı fark ederken, karar verme hızımızda gözle görülür bir artış hissedeceğiz. Üretkenliğe ve yaratıcılığa odaklanacağımızın altını çizen Merkür ve Uranüs karştlığı, bizleri sadece işlerimize odaklamakla kalmayacak. İçinde bir doluluk sezmediğimiz tartışmalara da girmeyeceğiz. Aslına bakarsanız içimizdeki çalışkanlık duygusu vaktimizi boşa harcamamız konusunda bizi uyaracak. Zorlu işleri yapmak adına özgüven tazelerken, sorumluluk almaktan da korkmayacağız. Mükemmeliyetçi tarafımızın sivrildiğine sadece biz değil çevremizde tanıklık edebilir.
Hangi yılda doğanlar bu karşılaşmadan etkilenir? 1975-1982 yılları arasında doğanların Uranüs'ü Akrep burcundadır. Dolayısıyla bu yıllar arasında doğanlar Merkür ve Uranüs'ün karşılaşmasından etkilenirler. 1975-1982 yılları arasında doğanlar, hayatlarında yarım kalan her konuyu noktalamak adına harekete geçecekler.
Merkür–Uranüs karşıtlığı neleri gözler önüne serer? Hak yiyenleri, egosunu konuşturanları, ikinci şans vermeyenleri, bilim konusuna olan ilgiyi, kalbinden ziyade mantığını dinleyenleri, renkli kişilikleri.
İletişimde tıkanmalar olabilir. Topluluk önünde konuşmalardaki gerginliklere tanıklık ederken, alışılmışın dışında davranan kişileri göreceğimizi fısıldıyor bizlere Uranüs…

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Uranüs karşıtlığı, dünyanın eş zamanlı şaşırmaya devam edeceğini işaret ediyor. Ay burcu Yay, burcu da İkizler olan ABD Başkanı Donald Trump'ın sağlık sorunlarını ve seçim propagandalarını konuşabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA