Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Doğru ilişkinin ipuçları

Hepimiz ilişkilerimize büyük hayaller ve tutkularla başlıyoruz. Hoşlandığımız kişiye hislerimizi ifade edip, hislerimizin karşılıksız olmadığının güzelliğini tadıp bir ilişkinin başlangıcını yapıyoruz. Ancak herkes gibi bizler de zaman zaman ilişkilerimizde hatalar yapabiliyoruz. Önemli olan bu hataları atlatabilmek değil mi zaten? Siz sevgili okurlarım için ilişkinizi güçlendirebilecek ipuçlarını kaleme aldım... Kimse iltifata karşı kayıtsız kalamaz. İltifatlarınız sevdiğiniz kişinin oldukça hoşuna gidecektir. Yapmış olduğu davranışlar karşısında ona güzel sözler söylemeniz, aranızdaki bağı sağlam temellere oturtur, bunu unutmayın. Sevdiğiniz kişiye sadece iyi zamanlarında değil, kötü zamanlarında bile yanında olduğunuzu belli etmek sizin yokluğunuzu ona aratacak. Bu sayede sevdiğiniz kişi vaktini daha çok size ayırmak isteyecek. Birlikteliğiniz daha da güçlenecek. Vaktinizi güzel geçirebilirmek için;
Kreatif aktivitelerde bulunun.
Beraber geçirdiğiniz zamanlarda sorunlarınıza odaklanmaktan çok kendinizi nasıl geliştirebileceğinizden bahsedin.
İlişkinize yeni başladıysanız aile içerisinde yaşadığınız özel problemleri karşınızdaki kişiye anlatmayın. Bu durum onu başlangıçta hoşnut etmeyebilir.
Bireysel anlamda sosyalleşmektense beraber sosyalleşmek ilişki gücünüzü de artıracaktır.
En önemlisi ise birbirinize özel olduğunuzu hissettirmelisiniz.

HİSLERİNİZİ PAYLAŞIN
Doğru bir ilişki daima belli bir seviyenin üzerinde iletişimle başlar. Kalpten sevmenin en yakın yol arkadaşı, karşımızdaki insana duyduğumuz saygı olgusundan başkası değildir. Karşımızdaki insanla güzel ilişkiler kurmanın temeli saf duygular beslemekte. Saf duygular ise aramızdaki ilişkinin ne kadar samimi olduğunun bize bir göstergesidir. Bu bağlamda heyecanımızı ve düşündüklerimizi sevdiğimiz kişiyle doğru bir şekilde paylaşmak ilişkimizin ömrünü artıracağı gibi tek düze ilişki formlarından sıyrılmamızı da sağlar. Hayat kısa, ne karşımızdaki insanı küçük sebeplerle kırmaya, ne de incir kabuğunu doldurmayacak sebeplerle üzülmeye değer. Sevdiğimiz insanla hem sevincimizi, hem de üzüntümüzü paylaşabilmek bizim için büyük bir değer niteliğindedir. Sorun ne olursa olsun olgun davrandığımız anda ilişkimiz adına doğru bir yoldayız demektir.

ASTRO
GÜNDEM
Ay-Merkür ilişkisi, anaokulu ve ilkokul seviyesindeki çocukların eğitim alanlarına yeni düzenlemeler getirebilir. Teknolojinin eğitime entegre edilmesi konusunda maddi fonlar sağlanması yeni oluşumların başlangıcı olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA