Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yaşamlarımız savaş gezegeni ile kesişiyor

Yarın Güneş, savaşçı gezegen Mars ile karşıtlık yapacak. Bu karşıtlık iç dünyalarımızı ısıtmaya yeltenirken etrafımızda ilgi çekmek isteyen kişileri de gözlemleyeceğiz. Mars'ın getireceği muhalefet tavırlar beklenmedik polemiklerin önünü açacağı gibi arkadaşlıklar arasına mesafe de sokabilir, dikkat!

SIRLAR ORTAYA ÇIKACAK

İçimizdeki başkaldırının bir simgesi olan Mars gezegeni, Güneş ile karşıtlık yaparken ilişkilerimizdeki değişimi hissetmek zor olmayacak. Öyle ki, uzun zamandır konuşulmak istenen ama bir türlü konuşulamayanlar bu karşıtlık ile dile getirilebilir. Ayrıca gökyüzü önemli sırların da perdesinin kalkacağının altını çiziyor. Kartlarını kapalı oynayanlar, Mars ve Güneş'in oyununu kazanan kişiler olamayabilirler. Çünkü Güneş ve Mars, sadece karşı karşıya gelmiyor, kurulu düzenleri de değiştirmeye geliyor.
Önyargılı kişilerin çokluğundan şikayet ederken, kendimiz de önyargılarımızın esiri haline gelebiliriz. Dolayısıyla yarından itibaren içimizdeki hareket etme arzusu oldukça artış gösterecek. Bu artış ise dış görünüşümüzle ilgilenmekle devam edecek. Güneş ve Mars'ın karşılaşmasında sadece içsel güzelliklere değil, estetik güzelliklere de odaklanacağız. Yeni ortamlara girerken her zamankinden daha takıntılı olduğumuzu hissedebiliriz.
Duygusal cevaplar ve drama dolu anlar Mars'a göre değildir. Güneş ve Mars, karşı karşıya gelirken inceldiği yerden kopan konuşmalar kendini belli edebilir. Peki bunun gibi bir karşıtlıkta ne mi yapmak lazım?
Sonradan pişman olacağımız sözler söylememeliyiz.
Bizimle paylaşılan çok önemli sırları başkası ile paylaşmamalıyız.
Sevdiğimiz insana verdiğimiz değeri göstermeliyiz.
Aşka yalanı dahil etmemeliyiz.
Önyargılarımızdan arınmalıyız.
En önemlisi ise uzun süreli ilişkilerimize yersiz kıskançlıkları sokmamalıyız.
Tutkunun ve sahiplenin de önünü açan savaşçı gezegen Mars, Güneş ile karşıtlık yaparken içimizdeki duyguları duru bir şekilde göstermemizi sağlayacak. Ancak bu duyguları yaşarken dengeli olmak da bir o kadar önemli tabii…

ASTRO GÜNDEM
Jüpiter-Neptün 60'lığı, menfaat ilişkilerini gözler önüne sererken birtakım anlaşmaları da beraberinde getirebilir. Uluslararası anlamda söz sahibi olan büyük holdinglerin birleşimlerini görebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA