Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın son Merkür gerilemesi başladı

Merkür bugün Akrep burcunda geri gitmeye başladı. Etkileri ise hayatımızın her alanında kendisini gösterecek. Gökyüzü bu retronun her zamankinden daha farklı bir retro olduğunun altını çiziyor. Çünkü tam karşısında Mars geri gidiyor. Önümüzdeki 21 gün boyunca gelin hep birlikte göğüs gerelim.
Gecikmeler, kısıtlamalar, beklemeler, Merkür geri giderken olağan etkilerdir. Ancak Merkür'ün her geri gidişinde aynı konuları tetiklemez. Bu döngüde daha çok toplantıya geç katılan ve işini ihmal eden iş arkadaşlarınızdan şikayet edebilirsiniz. Ya da doğruluğu belli olmayan eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Talepleriniz istediğiniz gibi şekil almayabilir. Beklediğiniz telefon ya da yazışmalar anlamsızca uzayabilir. Sınırlamalar, koşullar daralabilir, kısıtlanabilir.
Akrep burcundaki Merkür retrosunda ne gibi aksilikler yaşanabilir?
Teknolojiye erişim istenilen akışta olmayabilir.
Eski demode yöntemlere geri dönmek zorunda kalabilirsiniz.
Yedekleme yapmayı ihmal etmemelisiniz.
Teknik donanımlı kazalara maruz kalabilirsiniz.
Retro devam ederken neler yapmalıyız?
Merkür gezegeni iletişimi, seyahati, sözleşmeleri, araçları ve tüm bu içerikteki kuralları temsil eder. Bu yüzden emin olmadığınız hiçbir işe bulaşmamanız gerekiyor. Bir kere değil, birden çok düşünmemiz gerektiğinin de haberciliğini yapıyor bu retro… Nasıl mı?
Eğer sözleşme yapacaksanız, ekonomik çıkarlarınızı göz önünde bulundurun.
Eğer bir proje çalışacaksınız, ortaklarınızı iyi tanıyın.
Eğer yolculuk planınız varsa, rezervasyonlarınızı kontrol edin.
Eğer aykırı düşüncelere sahip bir arkadaş grubunuz varsa kimseyle zıtlaşmayın.
Eğer uykunuz ağırsa evde muslukları, kilidinizi, alarmınızı kontrol etmeyi unutmayın.
Eğer bir tedaviye başlayacaksınız, yan etkileriyle ilgili araştırma yapmayı ihmal etmeyin.
Merkür geri giderken çok fazla sorgulamamak avantajımıza olacak. Bu dönem tesadüflere inanın. Çünkü kaybettiğiniz eşyanızı olmadık bir yerde bulabilir, eski bir mektuptan bir aile geçmişine vakıf olabilirsiniz. Miras, haklar, kadın hakları ve vergiler gibi konularda haksızlığa uğramış olanlarınız varsa, adaletin terazisi Ekim ayı bitmeden size gülümseyebilir. Eğitim ve ticari konularda her zamankinden daha çok pürüzle karşılaşabilirsiniz. Kıskanç sevgililer, ayrılıklar, ani ilişkiler ve bitişler bol bol algı yönetimi konusunda hassasiyet oluşturacaktır. Duyduğunuza değil, gördüğünüzü inanmanız gerektiğinin altını çizecek gökyüzü.

ASTRO GÜNDEM
Merkür'ün Akrep burcunda geri gitmesiyle yılın son Merkür gerilemesi başlıyor. 3 Kasım'a kadar dünyadaki birçok cezaevleri eşzamanlı bir şekilde konuşulabilir. Uluslararası uçuş sahalarında ülkelerin birbirine olan yaptırımı artarken, havayolu şirketleri gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA