Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Çok farklı bir yeni ay bizi bekliyor!

Yeni ay bugün saat 21.30'da Terazi burcuna geçerek en kişisel süreçlerden birinin başlamasına önayak olacak. Duygusal karmaşaların getirdiği dalgalanmalardan çok elle tutulur sonuçlara odaklanacağımız bir döngünün habercisi bu yeni ay…

SON VİRAJDAYIZ
Zodyak'ın yedinci burcu Terazi'de yeni ay gerçekleşirken, bunun yanı sıra Mars ve Jüpiter 90'lığı da gerçekleşecek. Bu kavuşumlar, içimizdeki tahammül katsayısını da yakından ilgilendirebilir. Önümüzdeki fırsatları daha iyi değerlendirmek adına zorlanacağımız zamanların içine doğru yönelirken, yepyeni bir kişiliğe de merhaba diyebiliriz. Sağımızdan Merkür'ün, solumuzdan da Mars'ın retro yapışı bir tesadüf değil. Gökyüzü kavuşumlarının bu planlı yapısı, bizleri tartışmacı bir yapıya sokabilir. Böylece kendi yolumuzu ne zorluk olursa olsun kendimiz bulmak isteyeceğiz.
Zahmetli görünen şeylerin ardından güneş doğacak.
Zor zamanların ardından kendimize yoğunlaşmayı ve artık dinlenmeyi düşünebileceğimizi işaret ediyor Terazi burcundaki yeni ay. Retroların gökyüzünün her yanında olduğu bir Ekim ayından geçerken, kesin konuşmaların da dilimizden eksilmeyeceğini göreceğiz. Zorlayıcı ve zahmetli gördüğümüz ne varsa bu yeni ayda halletmek için yoğun bir çaba sarf edeceğiz. Biz bu çabayı sarf ederken, bizi sadece izleyen kişileri ise sert bir şekilde uyaracağız.
Gökyüzü, tepkilerimizi yüksek gerilimli bir trafoya çevirebilir; bilginize… Terazi yeni ayının anahtar kelimeleri:
Kariyer
Duygusal zeka
Eğitim
Aile
Çocuklar
Yaratıcılık
Antika eşyalar
Yatırım

EVİMİZDE YER AÇIYORUZ
Elle tutulur hedefler ve planlar demişken; hava elementinin öncü burcunda gerçekleşen bu yeni ay, evlerimizdeki dünyayı yeniden dizayn etmemiz konusunda bizi cesaretlendirebilir. Evlerimizdeki dekorasyon, bahçelerimiz, mobilyalarımız ve bunun gibi bütün yapıları düzenlemek adına koşuşturmaya gireceğiz.
Bize bu yoğunlukta yardım etmek isteyen kişiler görmek içimizdeki güveni artıracak.
Evlerimizde yer açarken, aynı zamanda kalplerimizde de yer açacağız.

ASTRO
GÜNDEM
Bu akşam Terazi burcunda Yeniay meydana geliyor. Uluslararası arena hızlanırken ismimiz daha çok konuşulacak. 'Özellikle ülkemizin güneyinde kimin siyah, kimin beyaz olduğunu daha net göreceğiz' diyor hava burcundaki Yeniay…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA