Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aşk gezegeni savaş gezegenine meydan okuyor

Gökyüzünün yoğun sürecine hoşgeldiniz. Bugün aşk gezegeni Venüs ve savaş gezegeni Mars karşıtlık yapıyor. Bu karşıtlık gök kubbede yoğunluğu işaret etse de, kişisel anlamda arınmayı da temsil ediyor. İncilerimizi dökeceğimiz bir sürece girerken, pamuk ipliğine bağlı birliktelikler de önemli sınavlar verebilir. İçimizdeki sakin tarafı ortaya çıkaran Kasım ayında Mars'ın bizim için sıkışık süreçleri getirmemesi şaşırtmamalı. Neden mi? Çünkü bu süreci engelleyen bir diğer kahramanımız Venüs'ün ta kendisi. Aşk gezegeni odak noktamızı daha kişisel konulara indirirken, Mars'ın hiddetinin dinlenme evresine geçtiğini hissedeceğiz. Kendimize 'Sakin kalmalıyım ve düşünmeliyim' sözünü bolca telkin ettiğimiz süreçlerin içerisindeyiz. Bize muhalefet olabilecek kişilere ise hoşgörüyle yaklaşmak bu karşıtlığın alameti farikalarından birisi olacak. Venüs, Mars ile karşıtlık yaparken neleri konuşacağız?
Lüzumsuz polemikleri
İkinci evliliği olanların sorunlarını ve evlilik dışı olan çocukların ortaya çıkışını
Uzun yıllardır nişanlı olanları
Haklılık kavgalarını
İndirimleri ve alışveriş çılgınlıklarını
Hukuki süreçleri, belge ve evrak muhafazasındaki dikkatli tavırları…

BOL SÜRPRİZ VAR
Bugünden itibaren çevremize karşı gösterdiğimiz davranışlardan mütevellit yeni arkadaşlık ilişkileri kurabiliriz. Planlanmamış ve tamamen spontane kurulan bu ilişkiler Venüs ve Mars'ın da kozmik etkisiyle nice sonuçlara evrilebilir. 'Her şey planlıdır' sözünü unutturacak bir süreçten geçiyoruz kısacası. İletişim konusunda sürprizler yaşayabileceğimiz bu ay, 'Boşver, olur böyle şeyler' gibi kalıplara elveda diyeceğiz. Kimi tesadüflerin güzel sonuçlarına hazırlamak isteyeceğiz kendimizi. Hayat her saniyesinde sürprizlerle karşılaştırabilir bizleri. Hızlı akan kişisel dünyamızda sosyal ilişkilerimize yeteri kadar değer gösteremediğimizi ve zaman ayıramadığımızı düşünsek de bize yakın olan kişilerin en yoğun zamanlarda bile alınganlık yapıp bizi aramaktan vazgeçmeyişleri bize ekstradan cesaret verecek. Doğru kurulan arkadaşlıklar kendisini bugünlerde belli edecek.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Mars karşıtlığı ile yetki, ağırlık ve güvenilirlik test edilebilir. ABD'de bir devir kapanırken, 14 Haziran 1946 doğumlu ve İkizler burcu Donald Trump, sosyal medya hesapları üzerinden yapacağı açıklamalarla dünyayı birbirine katmaya çalışacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA