Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gökyüzünde üçüncü perde oynanıyor

Jüpiter ve Plüton sarılırken dünya diken üzerinde… Bugün iyilik gezegeni Jüpiter ve yeraltı gezegeni Plüton ikinci defa kavuşuyor. Gök kubbenin ev sahipliği yapacağı bu ikinci karşılaşma hem kişisel konuları, hem de toplumsal konuları aynı anda konuşturabilir biz insanlığa. İklim sorunları daha yüksek sesle konuşulurken, toprak sıkışmaları da gündeme gelebilir. Unutmayalım ki 2020 yılının başındaki Jüpiter ve Plüton kavuşumundan sonra pandemi sürecini yaşadık. Jüpiter ve Plüton'un üçüncü kavuşumu ise sıradan bir kavuşum olmayacak. Her türlü zorluğun üstesinden gelmeye çalışanları destekleyeceğini işaret eden bu kavuşum, pes edenlere elveda busesi verecek.
'Emeksiz yemek olmaz' dedirten günlerdeyiz. Plüton ile Jüpiter'in 2020 yılı içerisindeki üçüncü buluşmasına merhaba derken, aslında ne zorlukları ardımızda bıraktığımızı ve kırılmalardan geçtiğimizi göreceğiz. Kendimize karşı daha anlayışlı olmamız gerektiğini gösterecek bize bu kavuşum. Hatırlayalım ki Nisan ve Haziran aylarında bir araya gelmişti bu iki gezegen. Bir araya geldiklerinde ise dünyamız daha sıkışık bir sürecin içerisindeydi. Şimdi mesaisindeki son saatleri veren 2020 yılı üçüncü bir Jüpiter-Plüton kavuşumunu yaşarken, en iyi günlerimize kavuşmak adına belli fedakarlıklar vermekten korkmayacağımızı vurguluyor. Kemerleri sıkı takın, aşkta dominantlık kazanacak… İlişkilerimizdeki sınavlarımızın arttığını hissedeceğimiz bir yola gireceğiz. Bu yolun ne kadar engebeli olduğunu birlikte olduğumuz kişi ile olan iletişimimiz belirleyecek. Plüton'un gizemi ve Jüpiter'in iyimser halleri bizi karmaşık düşüncelere sevk etse de, aşkta güçlü olan taraf en az yara alan taraf olacak. Üzülen ise üzüldüğü ile kalmayacak. Aşka farklı bir anahtar deliğinden bakacak.
Jüpiter ve Plüton'un üçüncü kavuşumunda neler gündeme gelir?
Kariyer bazında radikal kararlar
Ekonomik açıdan yeni alternatifler peşinde koşanlar
Göz önünde iş yapanlardan ziyade, gizli kapılar ardında dünyayı idare ettirenler
İnternet mecraları üzerinden satış yapanlar
Uzay teknolojisindeki atılımlar
Toprak hareketleri
Darphaneler
Karanlıkla aydınlığı ayırt edebilecek olmanın vereceği bilgelik
Birbirine yakın sayılmayan bu iki gezegenin bu kadar fazla kavuşması kozmik puzzle'ın güzel bir cilvesi olabileceği gibi hayatlarımızdaki kırılmaların yaşanabileceğini de işaret ediyor. Unutmayın, bu kavuşum çok etkili bir kavuşum. Sınavlarını sorunsuz bir şekilde vermek ise umarım kolay olacak.

ASTRO GÜNDEM

Chiron ilişkisi; sosyal kısıtlamaların dünyanın her köşesinde sürecin başına döneceğimizi işaret edebilir. 31 Mart 1971'de Koç–Oğlak döngüsünde kurulan ve kahve zinciri dünyasına yeni bir soluk kazandıran Starbucks küçülmeye gidebilir. 3 gün sonra dünyanın gündemi yeniden Akdeniz olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA