Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Arkadaşlıklar yansımalarımızdır

İnsanoğlu olarak iletişim halinde olmayı ve hayatın her anında paylaşmayı çok severiz. Nitekim yaşantımızın bir köşesinde önemli dostluklar biriktirmeyi ve akıp giden hayatın içinde bir nebze olsun dinlenebilmeyi istemişizdir. Siz sevgili okurlarım için bu yazıda arkadaşlarımızın, arkadaşlıklarımızın aslında bizim bir yansımamız olduğunu kaleme aldım.

MESELE ARKADAŞ OLMAK YA DA BULMAK DEĞİL
Konu sadece arkadaşlık da değil aslında. Ne olursa olsun kendimizi anlatabileceğimiz ve bizi her yönümüzle kabul eden kişileri hayatımızda bulundurmaktır önemli olan. Bu doğru dostluğu bulmak kolay olmadığı gibi hayatı daha anlamlı kılar bizler için. Duygusal açıdan rahatlarız, ferahlarız, dinleniriz. Yalnızlık gibi bir gerçeği olan bu dünyada dostluk kurabilmektir gerçek mücadele. Hepimiz kendimize göre zor ya da kolay bir hayatı yaşıyor, idame ettiriyoruz. Burada öylece birisi ile tanışmak ve hemen arkadaş olmak sorunu çözmüyor. Kendimizi rahatlatmak için çevremizde insan bulundurmak ve sadece fiziksel yalnızlığın önüne geçmek de geçici bir çözüm sonuçta. En doğru dostluklar tıpkı en doğru aşklar gibi ilmek ilmek işlenir. Duygusal sağlığımız için de en doğrusu bu değil midir?

HATASIZ ARKADAŞLIKLAR MÜMKÜN DEĞİL
Mümkün müdür hatası olmayan bir arkadaş bulmak. İşin özü de burada! Her hatasına rağmen arkadaşımızla bir bütün olabilmek. Kafa yapılarımızın uyuşması ve paralel düşünebilmek bizi dostlarımızla yakınlaştırır. Derler ya ''Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim'' diye, işte bunun gibidir gerçek dostluk. Hataları aşar, görmezden gelir. Arkadaşlıklarda en çok yapılan hatalar nelerdir?
Yeni tanıştığımız bir kişiye kısa sürede güvenmek ve yine kısa bir sürede sırlarımızdan hayattaki kırılma anlarımızdan bahsetmek.
İlk görüşte kesin yargılarla yaklaşmak ve ön yargılı olmak.
Arkadaşlıkları maddi ya da manevi bir çıkar üzerine kurmak. Bu gibi arkadaşlıklar limiti aniden biten kredi kartları gibidir.
En önemlisi ise hayatımızdaki birçok süreci de etkileyebilen yalandır. Bir arkadaşlığa yalan bulaştığı anda o arkadaşlığın ömrü uzun sürmeyecektir.
Hayatımıza güvenebileceğimiz bir insanı almak için ne acele etmeye gerek var ne de aşırı düzeyde beklemeye. En nihayetinde arkadaşlıklar bizi yansıtır. Buna göre hareket etmek gerekiyor.

ASTRO GÜNDEM
Venüs kader kapıları ile iletişim kuruyor. Kavgalı liderler yan yana gelebilir. Sağlık örgütlerinin ardı ardına yapacağı açıklamalarla havalimanlarında yeni düzenlemeler gelebilir. Birçok ülkede ise okullar kapanıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA