Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gözümüz aydın savaş gezegeni rayına oturuyor

Bizi kendi kişiliğimiz ve iç dünyamızla baş başa bırakan Mars Retrosu final çizgisini geçmişken bizleri de daha sakin ve toparlayıcı günler bekliyor. Heyecanın ve adrenalinin azaldığını hissederken bizi daha yakından ilgilendiren konulara eğilim göstereceğiz.

RETRO BİZE NE YAPMIŞTI?
Hatırlayalım ki 10 Eylül tarihinde başlayan Retro, hayatımızdaki birçok kırılma noktasını bütün gerçekliğiyle göstermişti biz insanoğluna. Yaptığımız hatalı kararları, aşırı harcamaları, duygusal kırılmaları ve kalp ağrılarını ise atlatmanın verdiği sakinlik ile önümüze bakmak isteyeceğiz. Gök kubbe pişmanlıkları da artık aklımıza takmamız gerektiğini vurguluyor. Sürekli plan halinde olan kişileri ise sürprizler bekliyor. Yeni dünyanın hızına yetişemediğimizi düşündüğümüz anları geride bıraktığımızı düşünürken savaş gezegeninin de gökyüzünde dinlenme tesisine çekilen şehirler arası bir otobüs misali olduğunu düşünebiliriz. Mars yoğun olan programına ara vermiş oladursun bizler de yarım bıraktığımız konularda sonuç almak için harekete geçebiliriz. Artık kabullenme ve bekleme zamanları geride kaldı dediğimiz günlerdeyiz. Rahatlama, aynı zamanda bize etrafımızı daha iyi görme fırsatı verecek. Mars düz seyrindeyken hangi konulara yoğunlaşacağız?
Odaklanırken dikkatimizi dağıtan ne varsa geride bırakacağız.
Toplumsal olaylar karşısında daha mantıklı kararlar verebileceğiz.
Büyük şirketlerin kendilerini daha fazla büyütmek istediklerine şahitlik edebiliriz. Şirket evlilikleri söz konusu.
Ev ve araba satışları da çoğalabilir. Elimizdeki imkanlarla bir birikim, yatırım yapmayı düşünebiliriz.
Evimizle ilgili dinamikleri daha iyi yönetmek isteyebiliriz. Taşınma, badana, yeni eşyalar gibi konular gündeme gelebilir.
Maddi açıdan bencil olanların tavırlarındaki değişim ise şaşırtabilir.

KENDİMİZE ODAKLANACAĞIZ
Savaş gezegeni Mars'ın düz seyrine girmesi bizi rahatlatsa da hayatın içerisindeki önemli alanlara odaklanmaktan vazgeçmeyeceğiz. Mars aslında unutkan gibi görünen ama aslında kolay kolay unutmayan bir profile sokabilir bizleri. Zor günler geride kalırken neler yaptığımızın, ne emekler verdiğimizin muhasebesini yapacağız kendi içimizde.

ASTRO GÜNDEM

Gözümüz aydın! Savaş gezegeni bugünden itibaren düz seyrine giriyor. Çevremizde yatırım yapmak konusunda önyargısı olan kişilerin azaldığına şahitlik edebiliriz. Sosyal medyada toplumsal konulara ışık tutmak isteyen kişiler beklenmeyen tepkiler alabilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA