Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni ay akrep burcunda

Dünya, eşi benzeri olmayan sınavlara sürüklenirken biz insanoğlu, geçmişimizin ağırlıklarından kurtulup derin bir nefes almak isteyeceğiz.
Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay, 9 Eylül'den bu yana süregelen dertlerimizi ardımızda bırakacağımızı ve duygusal açıdan daha durağan zamanlara adım attığımızı işaret ediyor. Geçmiş yıllara göre herkesin kendi kabuğuna çekildiğini hissedeceğiz.
Yeni ayın su burcunda olması, nedenlerden çok sonuçlara odaklanacağımızı işaret ediyor. Sosyal hayatımız ve kariyer yaşantımızdaki kırılmaları en doğru şekilde yönetmemiz gereken bir evrede olduğumuzu da bizlere hatırlatacak. Yüzeysel muhabbetlerden, ilgisiz insanlardan ve kayıtsız arkadaşlıklardan uzaklaşmak isteyebiliriz. 'Bir işin gidişatı değil, işin vereceği sonuç bizi daha çok ilgilendirecek' diyor bu yeni ay. Toplumsal olaylar karşısında sessiz kalamadığımızı görürken, hayata dair önemli duyguları es geçmememiz gerektiğine işaret edebilir. Sayısal verilerle daha fazla ilgilenirken, becerilerimizin arttığını da deneyimleyebiliriz.
2020'de çok konuştuk… Aile içindeki parasal olayları konuştuk... Geçmişte yaptığımız iyilikleri konuştuk... Takipten çıkardığımız arkadaşlarımızı konuştuk. Gizli gizli görüşenleri konuştuk... 2020 yılı, bize en konuşulmayanları bile konuşturan bir yıl oldu. Akrep burcundaki yeni ay ise ne kadar konuştuğumuzu değil, nasıl konuştuğumuzu gösterecek bizlere…
Bugün için 2020'nin en iyileştiren günü diyebiliriz. Yeni ay yıl boyu geçirdiğimiz süreçleri ve sıkıntıları ardımızda bırakmamızı sağlayacak. Yeni ayın yenileyici etkisiyle ideal düşüncelerimize ve hayat gayemize daha iyi odaklandığımızı görürken, doğruyu ve yanlışı ayırt etmek zor olmayacak. Hem kendi yaşadığımız olaylara, hem de çevremizdeki kişilerin yaşadığı olaylara daha iyi çözümler üreteceğimizi de işaret ediyor bu yeni ay. Kasım ayının gezegen hareketleri, iş birliğine ve eski tecrübelerimizi kullanmaya sonuna kadar açık olduğumuzun üzerinde duruyor.
Peki neler gündeme gelecek?
Detaycı kişiler
Titizlik
Maddi yatırımlar
Siyasi gerilimler
Aile ile iş ortaklığı
Taşınma kararları
Şirketlerin mali kararları

ASTRO GÜNDEM
Akrep burcunda yeni ay meydana gelirken, iklim sorunlarının izlerini hissedebiliriz. İklim değişikliği bölgesel olarak farklı farklı hissedilirken, yoğun yağışlar sonucu oluşan selleri ve heyelanları konuşabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA