Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni Ay sonrası en çok parayı konuşacağız

Yeni ay Akrep burcunda gerçekleştikten bir gün sonra, yani bugün zor bir gün ama yeni ay bu zorluğu alacak. Bugün toprağın altındaki gücü ortaya çıkaran bir gün ama biz görmesek de hissetmesek de 15 Kasım'daki yeni ay toprağın altındaki bu öfkeyi ve hiddeti alacak.

DEĞİŞİM ADIMLARI
Kasım ayının ortasından sonra elle tutulur işler yapmaya odaklanmak isterken su burcundaki yeni ayın da etkilerini görebiliriz. Öyle ki dünyaya karşı olan bakış açımız da değişebilir. Bunun en iyi örneğini büyük şirketlerin değişim adımları atışıyla izleyebiliriz. Değişen yeni dünya düzeni ise hırs dolu zamanların kapıda olduğunu işaret etmekle birlikte su burcundaki yeni ay, zamanın önemini her fırsatta biz insanlığa gösterecek.

YENİ İLAÇLAR BULUNABİLİR
Su burcundaki yeni ay Türkiye'nin burcuyla çok ilişkili. Bu ilişki, hem gündemde hem evimizde hem de sosyal ortamlardaki sohbetlerimizde daha çok parayı konuşuyor olacağımızı işaret ediyor. Hayatın akıp giden hızında kendimizi yalnız hisseder miyiz? Bunun cevabını da yeni ay verecek. Su burcunda İstanbul saati ile 13.32'de başlayan yeni ayla beraber Güneş-Jüpiter 60'lığı da yaşanacak. İyicil gezegen Jüpiter'in bütün bir yıl boyunca sağlık konusunda bize olan uyarıları şimdilerde ise solüsyon, damla gibi salgını azaltıcı medikal ilaçların artacağına işaret ediyor. Mars Retro'sunun bitmesi ve yükünü indirmesi, aklı temsil eden Merkür'ün kafasının rahatlaması önümüzü daha çok açacak. Akrep burcunda gerçekleşen yeni ayda; Venüs, Satürn ve Mars kendi yönettiği burçlarda toplumlara daha keskin adımları attıracağını vurguluyor. Salgından dolayı etap etap kapanan ülkeler yeni buluşlarıyla ve çözümlerle hayatlarımıza girecekler. Aslında yeni ay bir nevi virüsün şifrelerini de çözüyor. Bundan sonra;
İş değiştirmek istiyorsanız,
İş yerinizde maaşınızı konuşmak gibi bir niyetiniz varsa
İşinizde bölüm değiştirmek istiyorsanız
Yeni işlere başvurularda bulunmak istiyorsanız; yolunuz açık olsun. Bugünü kaçırmayın.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs- Jüpiter 90'lığı denizlerdeki doğa olaylarına vurgu yaparken başka bir gündemin de 2020'ye damga vurduğunu görebiliriz. Özellikle su ile ilgili problemler 2020 bitmeden ortaya çıkabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA