Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş güçlü olduğu ateş burcunda

Yaşamlarımızı simgeleyen güneş, güçlü olduğu burçlardan birisi olan Yay burcuna bundan iki gün sonra geçerken yaşamlarımızdaki dönüm noktalarından kesitler verebilir bizlere.
Artık duygularımıza ket vurmuyoruz
Doğru duydunuz. Güneş, Yay burcundayken içimizde tuttuğumuz duygularımızı daha fazla kısıtlamak istemeyeceğiz. İçimiz neyse dışımız o olacak. İsteklerimiz ve arzularımız da güçlü bir şekilde ön plana çıkabilir. Güneş, planlarımı başarıyla gerçekleştirmek adına içimize bir toparlama gücü verebilir.
Ateş burcundaki güneşin etkileri nasıl olur?
21 Kasım tarihinde Yay burcuna geçecek olan güneş, kendimize olan güvenimizi artıracak. Dinleyici olan tarafımız ağır basarken, kırılgan aile ilişkilerimizi de güçlendirmek isteyeceğiz. Fiziksel anlamda da kemiklerimizi güçlendiren güneş, aynı zamanda ilişkilerimizin iskeletine de iyi gelecek. Pamuk ipliğine bağlı ortaklıklar, hassas noktası olan ilişkiler ve kopuk olan aile bağları, güneşin ateş burcuna geçmesiyle güçlenip beslenecek.
Kimilerine karanlık, kimilerine ise aydınlık bir süreç geliyor
Duyarlılığımızı artıracak bir süreç bizleri bekliyor. Aramızdaki mesafeleri kaldırıp daha güzel iletişimler kurmak isteyeceğiz. 2020'nin başından bu yana paylaşmayı, sosyalleşmeyi azalttık, Güneş, Yay burcundayken sosyal yanımıza vurgu yapabilir. Ateş burcunda salınan güneş, gökyüzündeki ateşleri de harekete geçirecek.
Güneşin Yay hali aynı zamanda 30 Kasım'daki ay tutulmasına da eşlik ederken şunlara dikkat:
Hak ve hukuk
Adalet
Miras davaları
Maddi durumlar
Geçmiş
Arkadaşlıklar
Hedefler

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Satürn 90'lığı dünyayı yeniden eve kapatıyor. 2 Mayıs 1920 kuruluşlu burcu Boğa ve Mars'ı terazi Retro'sunda kurulan Sağlık Bakanlığımız yapacağı açıklamalarla hepimizi ekranlara kilitlerken aşıyla ilgili yeni bir sistemi de duyurabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA