Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sınırlarımızı belirleyeceğiz

Güneş Yay burcundayken, ülkelerin kendi içine kapandığını ve en önemlisi ise bu ülkelerin birbirilerine karşı olan yasal düzenlemelerine de şahitlik edebiliriz. Hızlı akan yeni nesil dünyamızda global şirketlerin de kabuk değiştirme çabalarına şahitlik ederken, ekonomik anlamda önemli gelişmelerin de altını çiziyor güneşin Yay hali.
İşlerimizin açılması sohbetlerimizi de açacak
Güneş Yay burcundayken kariyer anlamında da daha önce deneyimlemediğimiz süreçleri yaşarken bulabiliriz kendimizi. Nedensizce çıkışan yöneticiler, elindeki işleri zamanında teslim edemeyen personeller ya da sakar çalışanlar gibi konular gözümüze daha çok çarparken, kopuk ilişkileri onarmaktan da geri kalmayacağız. Güneş bizlere doğru iletişimin kazançla olan bağıntısını gösterebilir. Açgözlü ve ilgisiz görünen kişiler ise ortaklıklarını bozabilir, sözleşmelerdeki küçük detaylara takılıp pürüz çıkarabilir. İletişimimiz ateş burcunun etkisiyle kazancımıza yansıyacak.
Toparlayıcı olan taraf olacağız
Özellikle sosyal hayatımızda eşitsizliğe ve adaletsizliğe olan tepkimiz güneşin de yükseltici etkileriyle artabilir. Gökyüzü, hak ve hukuka karşı olan düşkünlüğümüzün artacağının üzerinde duruyor. Sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının gücünü yaşadığımız olaylarda daha iyi tecrübe edeceğiz. Üzerimizdeki yükümlülüklerden sadece biz sorumluyuz. Bu sorumlulukları başkalarına yüklemeye çalışan ve sürekli bencil olan kişilere karşı bile rencide edici bir tavırla değil, toparlayıcı bir tavırla yaklaşmayı isteyeceğiz. Küllerimizden doğmak deyimini yaşarken bulabiliriz kendimizi.
Yüklerimizi hafifletiyoruz
Yılın sonuna doğru temkinli adımlarla ilerlerken, güneş ve Yay burcunun etkilerini zihnimizin içinde daha güçlü hissedeceğiz. Kendimize karşı aşırı yüklendiğimiz tarafları tespit edip stresimizi azaltmak ise bizi ciddi anlamda rahatlatacak. Sınırlarımızı yeniden belirleyeceğimiz günler bizi bekliyor.

ASTRO GÜNDEM

Aşk gezegenine kafa tutan güneş, büyük değişimleri ve yeniden doğuşları işaret ediyor. Gazeteciler konuşulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA