Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Zühre Akrep Burcunda salınacak

Aşk gezegeni Venüs, nam-ı diğer Zühre, bugün Akrep burcuna geçerken bir yanımızın eksik, yarım kaldığını hissettirebilir bizlere. Bir şekilde hayatımızı düzene oturtmak isterken, hayata karşı en büyük yorgunluklarımızın ilişkilerimizle ilgili olduğunu da hatırlatmadan geçmeyecek. 2020 yılı, sıradan olmayan olaylarla çaldı kapımızı. Eşi benzeri olmayan süreçlerden geçtik. Venüs ise bu zor süreçleri ardımızda bırakmaya hazırlanan biz insanoğlu için gökyüzünde yellerini estirmeyi planlıyor. Su burcunda seyreden Zühre, kalbimizdeki çatlakları onarmak için bize zaman tanımayacak.
Venüs Akrep burcundayken hangi duyguları yoğunlukta hissedeceğiz?
Hızlı cevap verme
Sahiplenme
Yoğunluk
Kıskançlık
Merak
Alınganlık Gök kubbe bugünün sıradan bir tarih olmayacağını söylüyor. İlişkilerimize olan ilgimiz güçlenmekle kalmayıp, radikal kararlara da ev sahipliği yapacak. Evlilikler ve yuvalar önemli sınavlar vermeye hazırlanırken, kendimizi yıprattığımız konuları görebileceğiz. İlişkilerinde sorun yaşayanları, aşkta istediğini bulamayanları, kalbinde gizli çekmeceleri olanları ve pot kırmak istemeyenleri konuşturacak aşkın gezegeni.

VENÜS GEÇMİŞİ HATIRLATACAK
Yüzümüzdeki hüznü alacak.
Bize geçmişi hatırlatacak.
Gittiğimiz yolları, verdiğimiz kararları düşündürecek.
Geçip giden yılların arkasından bakarken ne gibi mücadeleler verdiğimizi gösterecek. Venüs, Akrep burcunda süzülürken bizlere sevmenin aslında sanıldığı kadar kolay olmadığını, bu sene diğer senelerden daha az sevip sevildiğimizi hatırlatacak. Öfkemizin sınırlarının olmadığını da hissettirecek bizlere. Ne olursa olsun yüzümüzdeki gülümsenin en büyük hazinemiz olduğunu göreceğiz. Çevremizle olan uyumumuza odaklanacağız. Sonuç olarak Venüs'ün Akrep burcuna geçişi daha meraklı, daha hararetli konuşmalara imza atmamıza sebep olabilir.

ASTRO GÜNDEM
Venüs, bugün Akrep burcuna geçiyor. İlk olarak 31 Ekim 2008'de ortaya çıkan ve Mars'ı Akrep burcu dijital para birimi Bitcoin'e olan yaptırımlar çok uzakta değil diyor gökyüzü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA