Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs sınırları kaldırıyor

Dün su burcuna geçiş yapan aşk gezegeni sözünün arkasında duran ve konuşmaktan da geri kalmayan karakterimizi ortaya koyarken bütün sınırları ortadan kaldıracak. İlişkilerimizdeki karanlık ve aydınlık köşeleri masaya yatırırken konuşulmayanları konuşturacak. Dünya 2020'nin son virajında eteğindeki taşları dökerken, bizler de konuşulmayanları konuşmaktan çekinmeyeceğiz. Venüs'ün dediği gibi; 'Artık sınır yok!''

GEMiLERi YAKMAYA BiR KELiME YETER
Aşkın gezegeni kendisini en çok ilişkilerde, aşkta hissettirirken iki dudağımızın arasından çıkan sözlerin etkisini daha net göreceğiz. İkili ilişkilerdeki sorumluluklar ve sorunlar ön plana çıkabilir. Bu sorunları aşma şekli hepimizde farklı düşüncelere yol açabilir. Karşımızdaki kişiye karşı olan beklentilerimizi ve yüklediğimiz sorumlulukları yeniden gözden geçirdiğimiz bir gökyüzü transiti ile karşı karşıyayız. Venüs, Akrep burcundayken masaya neleri dökecek?
Önemli yazışmaları.
İşini bahane edip eve geç gelenleri.
Estetiği ve kozmetiği abartanların yaşayacağı hayal kırıklıklarını.
İkili ilişkilerde geçmişin muhasebesini yapanları. Venüs Akrep burcundayken etkilenecek yıllar:
1975 ve 1982 yılları arasında doğan ve Uranüs'ü Akrep olanlar, Venüs'ün bu geçişinde evliliklerini, ilişkilerini ve dış görünüşlerini masaya yatırmak isteyecekler. Uzun zamandır arasında sorunları olanlar ve ''Asla barışmam!'' diyenler aslında ne kadar büyük konuştuklarını yaşarken bir kez daha fark edecekler. Venüs, Akrep burcundayken konuşmalarında anlam göremediğimiz kişilerin kendilerini daha fazla ön plana atmaya çalışmalarını da seyrettirecek bizlere. Venüs su burcundayken nelere cesaret edebiliriz?
Kendimize olan ilgimizi arttırıp dış görünüşümüzde önemli değişimler yapmam isteyeceğiz.
Uzun zamandır yaptığımız bir birikim varsa bunu kullanmak için daha fazla beklemek istemeyeceğiz.
Konuşmak istediğimiz ama konuşamadığımız kişilere karşı adım atmaktan çekinmeyeceğiz. Su burcunda salınan Zühre, bizlere hayatın içinden dokunuşlar sunarken planlarımızı ertelemememiz konusunda da rehberlik yapacak. Venüs, Akrep burcundayken kendi sınırlarımızı yine kendimizin belirlediği bir sürecin başlangıcını yaptırtabilir.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür-Mars zıtlaşması, tüm dünyada siyasetin gündemini değiştirebilir. 20 Ekim 1964 doğumlu, Ay burcu Koç olan ABD'nin ilk siyahi kadın başkan yardımcısı Kamala Harris, kamuoyundan ilk eleştirilerini alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA