Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Futbolun virüsleri ortaya çıkacak

COVID 19 virüsü, hiç şüphesiz bu sıralar hepimizin en önemli gündemi konumunda. Bu durum, futbol kulüplerini de oldukça etkiledi. Yıpranma sadece maddi açıdan olmuyor, fiziksel olarak da etkisini gösteriyor. Göstermeye de devam edecek. Gökyüzü, milli takım arasında artan Covid-19 vakalarının takımları belirli bir çıkmaza sürükleyeceğini işaret etmekle kalmıyor, sürpriz sonuçları da beraberinde getireceğini vurguluyor.
Vaka görülmeyen kulüp neredeyse yok gibi diyeceğiz…

GÜNDEM DEĞIŞMIYOR
5 Nisan 1950 doğumlu ve Koç burcu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in ligin Mayıs ayında bitmesi konusundaki ısrarcı tavrı devam edecek gibi görünüyor. Ligimizdeki takım sayılarının da arttığını göz önünde bulundurursak, Türk futbolu için pandeminin seyri bambaşka noktalara gidebilir. Futbolun içerisindeki sıkışık takvim, alınacak kararlar ile daha fazla sıkışacak gibi duruyor.
Anlayacağınız; zor günler geçirdiğimiz bu dönemde, köstek olanlarla destek olanları net bir şekilde ayıracağız.
Gelecek neler getirecek?
Futbolda, gelecekte neler olacağının belirsizliği devam ederken gelin biz gökyüzünün neleri işaret edeceğine değinelim. Covid-19 virüsüne karşı alınan yeni önlemlerin açıklanmasıyla belli başlı sorular yanıt buldu.
İlk olarak; ülkemizde yıl sonuna kadar oynanacak olan karşılaşmalar seyircisiz olacak. Fransa'da liglerin ertelenmesi gündeme de gelmişken 2021'de futbolu neler bekliyor?
Altyapı kulüplerini daha fazla konuşabiliriz.
Genç oyuncuların kulüp değişikliklerini konuşabiliriz.
Kulüpler, maddi açıdan toparlanma dönemine girebilir.
Yayıncı kuruluşlar yeni yaptırımlarla kulüplerin karşısına çıkabilir.
Ve son olarak Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın ve tüm Türkiye'nin merakla takip ettiği davada beraat kararı çıktı. 2018 yılındaki seçimde Ali Koç ile arasında gergin anların görüntüleri hâlâ hafızalarımızda. Aziz Yıldırım, seçimden önce konuşacağım diyor. 2021'in en çok merak edilen konularından birisi hiç şüphesiz bu olacaktır. İkilinin arası nasıl olacak ve neler söyleyecekler? Bunu hep beraber göreceğiz. Ama gökyüzü bu iki ismi yeniden bir araya getirmeyi planlıyor olabilir.

ASTRO
GÜNDEM
Ay, yeraltı gezegeni ile iletişim kuruyor. Birçok ülkenin eş zamanlı olarak sınır bölgeleri gündeme gelebilir. 4 Şubat 2004'te Kova döngüsünde kurulan Facebook yara almaya başlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA