Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Üç gün sonra ay tutulacak

Zorlu bir yıl olan 2020'nin beşinci tutulması ile karşı karşıyayız.
İçine düştüğümüz 2020 yılının karmaşıklığını analiz etmeye başlıyoruz. Yılın başından bu yana gerçekleşen tutulmalarda dünya eşzamanlı durma noktasına geldi. Bu tutulmada ise birçok toplumun bu durgunluğa başkaldırışına şahit olacağız.
Tutulmalar gündelik hayatın akışını değiştirecek şekilde etkiler uyandırır. Bu etkileri zaten 30 Ekim itibari ile hissetmeye başlamıştık.
Ay tutulurken;
Ay değişken burçta yerini aldığında yeniliği tetikler.
Farklılık ararız, güven isteriz.
Duygularımızı belli alanlara yönlendirirken kendimizden emin hareket ederiz.
Konuşkan ve paylaşımcı yanımız ön plana çıkar.
İçsel olarak tasarladığımız düşüncelerimiz açıklığa kavuşur.
Tutulmada düşünce ve duygu uyumu her şeyden çok daha kıymetlidir.
Kasım ayı bitmeden bir gün önce dolunay ekranında Ay tutuluyor olacak.
Hava burcunun değişkeninde meydana gelen tutulma, dünyanın ışığını kırdığı noktada oluşurken ayrıntıları ifade edecek ve uyarıcı etkide olacak.
Ne zaman gerçekleşiyor:
Ay tutulması, 8 derecede Türkiye enlem ve boylamına göre 30 Kasım günü saat 11:31'de başlayacak.
Nerelerde görülecek: Ayın gölgesi dünya üzerinde; Okyanusya'ya, Amerika'ya, Doğu ve Güneydoğu Asya'ya ve Kuzey Avrupa'ya düşecek.
Bu saydığımız kıta ve bölgelerde Ay tutulması çıplak gözle görülebilecek.
Sıkışmadan kurtulacak burçlar:
Koç burcu, Yengeç burcu, Terazi burcu, Oğlak burcu Evdeki hesabı çarşıya uymayacak burçlar: İkizler burcu, Başak burcu, Yay burcu, Balık burcu Başa gelen çekilir diyecek burçlar:
Boğa burcu, Aslan burcu, Akrep burcu, Kova burcu

GÖRÜNÜŞ ALDATIR
Tutulmalar aslında gerçekleri görmemizi sağlar. Tasarılarımızı daha rahat şekillendirdiğimiz gibi unuttuğumuz, arka plana attığımız konuları da öne çıkartır. Ayrıntıları kontrol etmek ve en iyisini başarmak için değişken burçtaki tutulma her açıdan önemli olacak.
İkizler-Yay eksenli tutulmalar 2021 Aralık'a kadar ara dönemlerde meydana gelecek.
Astrolojideki bu zamanlama sürecin hemen bitmeyeceğini ifade edecek. Hava burcundaki Ay tutulması, özellikle iletişim ve ulaşım sistemlerimizde, hayatımızın yapılandıran konularında kusurları ve ayrıntıları farkındalık yaratarak arttırabilir.
Kim olduğumuzu sorgulayacağız.
Gizlediklerimiz ortaya çıkıyor.
Gizem ve göz boyamalar deşifre oluyor.

ASTRO GÜNDEM

Venüs-Uranüs karşıtlığı 26 Nisan 1970 doğumlu Ay burcu Oğlak olan Melanie Trump 2005 yılında evlendiği Donald Trump'ı boşarken, kızları ile ilgili yapacağı açıklamalar magazin değeri taşıyacak. Yazmayı planladığı kitapta liderlerin eşleri hakkındaki görüşlerini de kaleme alacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA