Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ay tutulması neleri öne çıkarıyor?

Yarın, hava burcunda tutulacak Ay, karakter olarak iletişim merkezli bir kişiyseniz; tutumlarınız, ifadeleriniz, jestleriniz, çalışmalarınız ve hareket kabiliyetinizin önem arz edeceğini işaret edecek. Tutulma; kalıpları yıkmak için mücadele etme zamanı olduğunu da vurgulayacak.

İLİŞKİLER ETKİLENEBİLİR
Hangi sektörler ön plana çıkacak? Medya, eğitim, editörlük, gazete, ulaşım, istihbarat, yazarlar, psikologlar, finans, politikacılar, reklamcılar, yardım kurumları bu tutulmada öne çıkan meslek grupları arasında. Bu alanda çalışıyorsanız iş alanınız genişleyebilir. Aynı zamanda bu alanlarla ilgili birçok değişiklikler de önünüze gelebilir. Özellikle farkındalık mottosuyla nefes alan hava burcundaki Ay tutulması; eksiklikleri ve kusurları gösterirken önemli bir döngünün yaşamlara etkisine vurgu yapacak. Tutulmalar duygusal ihtiyaçları keşfetmek için fırsat sağlar. İlişkiler bu açıdan önemli ölçüde etkilenebilir. Karşı taraftan beklentilerinizi tespit ederken bazı fedakarlıklarda da bulunabilirsiniz. Tutulma kaos olmadan yeni başlangıçlara adım atmanın imkansız olduğunu gösterebilir. Hava burcundaki tutulma, yıl bitmeden kendimizle yüzleşmenin bir neticesi olacak.

1993'TE DE YAŞANMIŞTI
Benzer derecede tutulma; 29 Kasım 1993 yılında ve 29 Kasım 1974 yılında meydana gelmişti. İkizler- Yay ekseninde meydana gelen tutulma kümelenmesi Aralık 2010 ile Mayıs 2013 arasında olmuştu. Bu belirttiğimiz yıllarda yaşanan belirgin temaları bu tutulma evresinde de görebiliriz.

ŞAŞIRTAN SONUÇLAR
Yılın beşinci tutulması neler getiriyor? 2020 yılının son iki tutulması, Kasım ayı biterken meydana gelecek. Hava elementinde aktif olan tutulma, yaz günlerinden bugüne taşıdığımız hassas konuların gündemimize taşınmasına neden olabilir. Tutulma, hiç tahmin edilmeyen sonuçlara şahit olacağımızı işaret edecek. Asla yan yana gelmez dediğimiz siyasetçiler ve az rastlanır hesaplaşmalar gün yüzüne çıkabilir. Ülkemizin sınır bölgelerinde hareketlilikler önem kazanabilir. Bu günleri doğru yönetebilen siyasetçiler, sanatçılar unutulmayacak. Bu düzen içinde kaybolup giden isimler olacak. Tutulma sonrası büyük kurumlar, kriz durumlarında dahi birlikte hareket edemeyecek.

ASTRO
GÜNDEM
Güneş-Uranüs kontağı ile gerçekler yüzümüze çarpabilir. Birçok ülkenin 21 Aralık 2020'de eşzamanlı aşıyı uygulayacağını işaret ediyor Kova geçişleri… 1997'de Çin'e özel anlaşma ile bağlanan Hong Kong Özel İdare Bölgesi, dünyayı şaşırtacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA