Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2021’in en pes etmeyeni: Kova burcu

Amaç içinde olan ve daima kararından dönmek istemeyen karakteriniz 2021 yılında da gücünü gösterirken yaş, statü ve unvan olarak sizden yüksekte olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Amacınıza ulaşamadığınızı düşündüğünüz ne varsa, 2021 yılında bunları gerçekleştirmek için hırslı bir yapı içinde olabilirsiniz. Sizi sürekli eleştiren ve yanlış etkileyen kişilere karşı güçlü duruşunuzu sergilemekten ise korkmayacaksınız. Sizin için her zaman yola devam etmek ve engellere aldırış etmemek var. Engel ne kadar büyükse siz de o kadar gelişirsiniz. Pes etmek, hem sizde hem de 2021'in ruhunda yok.

KIRICI OLMAMAYA DİKKAT!
Ne zaman nasıl davranılacağı konusunda bir sorununuz yok. Ancak 2020 yılında sizi duygusal anlamda etkileyen bazı düşünceler yeni yılda da zaman zaman aklınıza takılabilir, ritminizi bozabilir. Kabullenmek ve hayatı fark etmek konusunda bir sorununuz olmamasına rağmen size özellikle de işyerinizde bu konuda baskı yapan kişiler artabilir. 2021'in bir zorluğu da ikili ilişkilerinizdeki tıkanıklıklar olabilir. Sıkışma ne olursa olsun cevap vermekten, hakkınızı aramaktan geri kalmayacaksınız. En doğru cevabı verirken kalp kırmamaya dikkat diyor gök kubbe… 10 Haziran'da hava burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması duygusal açıdan farklı süreçlere itebilir sizi… Nasıl mı? Daha önce çektiğiniz aynı duygusal problemleri çekebilir, stresten kilo verebilirsiniz. Ancak yeni yılda hayatınıza giren yeni kişiler de olacak. Burcunuzdaki gezegen hareketleri size değer veren kişiye kalpten bağlanacağınızı ve yaralarınızı saracağınızı işaret ediyor. Unutmayın ki siz anlık yaşamıyorsunuz. Gördüğünüz sevgiye karşılık vermeyi de iyi biliyorsunuz. 2021 yılında sosyal hayatınızdaki tavırlarınız dikkat çekerken, üzülen taraf olmayacaksınız. İlişkisi olan bir Kova burcuysanız; sevdiğiniz kişi ile beraber yeni alışkanlıklar edinebilirsiniz. Kalbi boş bir Kova burcuysanız; kalbinizde umut yeniden yeşerecek. 2021'in ilk dört ayında;
İnanmaktan asla vazgeçmeyin, çünkü ilham kaynağı olacaksınız.
Kuruntulardan uzak durun. 2021'in ikinci dört ayında;
Tatil planınızı değerlendirin, beklemeyin. Gökyüzünün desteği sizinle.
İlişkinizi çıkmazlara sokmayın. 2021'in son dört ayında;
İş hayatınızda sorumluluk almaktan çekinmeyin.
Kozmetik harcamalarına sınırlama getirin.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Jüpiter uyumsuzluğu spor sektöründeki tutarsızlıkları gözler önüne serebilir. Merkez Yüksek Hakem Kurulu ile futbol kulüpleri arasındaki gerilimli iletişim farklı bir seviyeye taşınırken, uluslararası organizasyonlar hakkında radikal kararlar alınabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA