Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ: Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Güneş Tutulması bu haftanın gündemini de etkileyecek. Pazartesi gününden itibaren artış gösterecek tempo seni yorabilir. İkili ilişkilere dikkat.
BOĞA : Güven konusu bu hafta gündemin. Çevrendeki kişilere olan itimadını sorgulasan da kesin hükümlerden uzak duracaksın. Beklediğin ödemeler varsa bu hafta gerçekleşebilir.
İKİZLER: Geçen hafta gerçekleşen tutulma, hızlı karar alman gereken konuları karşına getirecek.
İş değişikliği, taşınma gibi konular gündemine gelebilir. Geçen haftanın aksine bu hafta sosyal bir görüntün olabilir.
YENGEÇ: Maddi konular gündeminde.
Çünkü tutulmanın etkisi devam ediyor. Son dakikaya bıraktığın faturalar, programının akışını değiştirebilir. Eğer yalnızsan, beklemediğin bir kişiden gelen ilgi seni şaşırtabilir.



ASLAN:
Kendini garantide hissetmeden hareket etmiyorsun. Geçen hafta gerçekleşen tutulma kesin adımlar atmanı sağlayacak. Yaşam alanınla ilgili düzenlemeler gündeminde olabilir.
BAŞAK: Değişken burçta geçen hafta gerçekleşen tutulma, temponun hafifleyeceği sinyalini verecek.
Dinlenmek için daha fazla vakit bulacaksın. Haksızlıkları sineye çekecek ve çevrenle iletişimini kuvvetlendireceksin.
TERAZİ: Kişisel hayatın ile ilgili planlarını gözden geçireceksin. Kardeşinin hayatı ile ilgili konular karşına gelebilir. Ona tavsiyelerde bulunacaksın. Alım satım konuları gündeme gelebilir.
AKREP: Kişisel deneyimlerini geliştirmek adına atacağın adımlar olabilir. Kişisel gelişim kursları ve sertifika programları için araştırmaların artacak. Maddi açıdan gelirlerini artırmak adına da arayışların olabilir.
YAY: Yapacağın işlerde ön plana çıkmayı başarıyorsun. Tutulmanın etkileri devam ederken, önemli kararlar gündemine gelecek. Ailevi konular karşına gelirken, sorumlulukların artış gösterebilir.
OĞLAK: Üzerindeki negatiflik kalkıyor. Geçen haftaya göre daha sakin bir gökyüzüne merhaba derken, alacağın kararlar ile geleceğini şekillendireceksin. Yarım bıraktığın her ne konu varsa, bu hafta onlara odaklanacaksın.
KOVA: Hafta senin için sakin başlayacak olsa da kendini yüksek tempoya hazırlamalısın.
Haber beklediğin herhangi bir konu varsa beklemediğin bir anda gelecek haber seni hareketlendirecek. Her koşula hazır olmalısın.
BALIK: Geçen hafta değişken burçta gerçekleşen tutulmanın etkileri devam ediyor. Adalet duygusunu daha yoğun hissedeceğin bu hafta çarşamba senin günün olacak. Duygusal konularda unuttum dediğin ne varsa yeniden hatırlamaya hazır mısın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA