Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Kadro istikrarı ve doğru oyun mantığı

Dinamo Kiev her zaman zor bir rakip. Olağanüstü şartları, olağanüstü durumları dolayısıyla onlarında yaşadıkları birçok zorluk var. Buna rağmen dikkat edilmesi gereken bir ekip. Beşiktaş bunların farkında olarak bu maçı çok doğru bir taktikle oynadı. İlk ve ikinci yarının ilk 15 dakikası üstünlüğü rakibe bıraksa da kendi düşündüklerini istediği şekilde gerçekleştirdi. Özellikle Aboubakar'ın ve Gedson Fernandes'in hareketlenmeleri oyun içerisinde Beşiktaş adına önemli farklar yarattı. Şenol Hocanın bir kadro istikrarı var. Beşiktaş'ın ideal kadrosu olmasa da bugünler için ideal sayılabilecek bir kadro ile maça başladı.
Bu tür maçlarda pozisyon hataları yapmadan oyunu tutmak önceliklidir. Bu seviyelerde basit hatalar karşısında, karşınızdaki ekipler cezayı keser. Beşiktaş kendisi bu tür durumlara düşmeden bu önemli karşılaşmayı hem kalitesi hem de doğru oyun mantığı ile kazandı. Kadroyu değiştirmeden birlikte oynamanın her zaman artı avantajları vardır. Beşiktaş şu anda Dinamo Kiev gibi zorlu bir rakibe karşı yeni oyuncularından Zaynutdinov ve Rashica'nın da katkılarıyla önemli bir adım attı. Siyah-beyazlılar, İstanbul'a neşeli dönüyor. Bu avantajı mutlaka değerlendirip bir üst tura geçecek inancını herkese hissettirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA