Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

İki penaltı da doğru karardı...

Fenerbahçe dün gece 3 puan aldıysa ve teknik direktör Erol Bulut'un yaptığı çok ciddi hatalar belli oranda gözden uzak tutulacaksa bunun sorumlusu kaleci Altay'dır. Hem takım hem de Erol hoca, yatsınlar kalksınlar Altay'a dua etsinler. Şimdi Erol Bulut'a sormak lazım; takım ilk devre fena oynamadı. Top Fenerbahçe'nin kontrolünde, fazla gol pozisyonu üretmeseler de korner, yan top ya da duran topla golü bulabileceklerdi ki zaten öyle de buldular. Bir kornerde Karagümrük defansı pozisyon hatası yapınca Samatta da golü yaptı.
İkinci yarı roller değişti. Bunda en büyük katkı Erol Bulut'un. Ozan'ı ve Sosa'yı oyundan alması demek Fenerbahçe'nin orta sahada top tutabilmesini ve etkinliğini azaltması demek. Fenerbahçe yine Karagümrük defansının korkunç bir yerleşim hatasından Samatta ile ikinci golü buldu ama dün gece 3 puanı 2-0'a rağmen zor kurtardılar.
Son 20 dakika, hatta 30 dakika Karagümrük sürekli geldi. Önce penaltı ile golü buldular ve sonra da inanılmaz bir baskı kurmaya devam ettiler. İddia ediyorum, Fenerbahçe 2-1 öndeyken milyonlarca Fenerbahçeli taraftar, 'Galiba golü yiyeceğiz' diyorlardı ki işte o dakikalarda Karagümrük'ün penaltısı geldi. Üstelik bu Lemos da oyundan atıldı. Fakat bu kez sahneye dün gecenin kahramanı Altay çıkıp maçı kurtaran adam oldu.
Samatta iyi transfer, tartışmasız. Ama stoperler için ahım şahım oyuncular diyemeyeceğim. Dün gece de takım savunması iyi görünse de son 20 dakika Fenerbahçe'nin neler yaşadığını Erol Bulut iyice incelesin de görsün.
Karagümrük iyi takım. İyi oyuncuları var. Dün gece sadece ve sadece şanssızdılar.
Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'yu çok beğendim. Verdiği penaltılar doğru, kartlar yerinde. Karagümrük lehine verilen ikinci penaltı her ne kadar ayaktan bir müdahale olmasa da Lemos rakibi boynundan çekip bırakıveriyor. Penaltı ve sarı kart doğru karardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA