Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Szymanski’nin golü mesajdı!

Fenerbahçe'nin sakat listesinde 8 futbolcu var ama İsmail Kartal'ın elinde öyle bir alternatifli kadro varken bu zenginlik bazen ilk dakikadan başını ağrıtabilirdi. Sezona iyi başlayan yeni transfer Szymanski'yi ilk 11'de görmediğinde benim gibi Fenerbahçe taraftarı da şaşırmıştır. Evet, Twente sınavı var ama Tadic (34)-Dzeko (37) gibi yaşlı oyuncuların alternatifi varken, forvet arkasında Mert Hakan ile başlamak pek iyi fikir gibi görünmüyordu. Öyle de oldu. Kanat bekleri önlerinden yeterli desteği almadığından göbekte oyun Fred'in üzerine yıkıldı. Mert Hakan oyunu ağırlaştırırken, Fred ilk maçında kalitesini ortaya koydu.
Samsunspor, ilk yarıda Ferdi'in arkasında 2-3 boşluk buldu ama son vuruşlarda çok acemiler. Orta sahada da Taylan ve Emre kayıptı. Fenerbahçe'nin ikinci yarı tabelayı değiştireceği belliydi. Cengiz belli ki hazır gelmemiş, Dzeko'nun kafasına attığı güzel orta dışında pek de olumlu hareketi yoktu, golden sonra sakatlanıp çıktı. Ferdi yine çok çalıştı. Dzeko da büyük tecrübesiyle skoru değiştirip takımın kalan dakikalardaki tedirginliğini aldı. Skoru belirleyen golün Szymanski'den gelmesi ise İsmail Kartal'a bir mesaj: "Polonyalı genç oyuncu 'Benim yerim ilk 11' dedi. Batshuayi'nin oyuna girmemesi de bir transferin habercisi olabilir. Şimdi sırada Kadıköy'deki Twente sınavı var. Daha iyi bir orta saha örgüsü şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA