Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

Omurgasız takım olmaz

1- Sörloth'un gidişi mi Trabzon'u bu kadar etkiledi?
Sadece Sörloth değil Trabzonspor omurgasını yitirdi. Geçen sezonun sorunlu defans göbeği aynen dururken önce Obi Mikel ardından Ndiaye'nin ayrılığı, Sosa'nın gidişi ve elbette Sörloth. Takım omurgasını doğru kurmazsanız zirve yarışından bahsedemezsiniz. Elbette Trondsen sakatlığı büyük talihsizlik ancak şampiyonluğu kaçıran bir Trabzonspor'un dün sahadaki 11'iyle ortaya koyduğu futbolundan daha fazlasını beklememek lazım bu kadroyla.

2- Beşiktaş kazandı, yeni transferlerini nasıl buldunuz?
Beşiktaş'ta en önemli eksik Sergen Yalçın'dı ama Trabzon'un oyununa bakarsak Beşiktaş'ın hocasını çok aradığını da söyleyemeyiz. Boyd'un golüne kadar orta sahayı geçmekte zorlanan Beşiktaş'ın devreyi önde kapatması elbette önemliydi. Penaltı kararı çok tartışmalı. Trabzon da 10 kişi kalınca Beşiktaş boş tribünler önünde eksik yakaladığı rakibini affetmedi.

3- İki takımın da ihtiyacı ne?
Beşiktaş ve Trabzonspor'un geçen sezon beklerinde oynayan oyuncuların olmadığı, bir tarafta Obi Mikel ya da Ndiaye, diğer tarafta Elneny'nin gittiği ve her iki takımda da büyük gol silahı Sörloth ve Burak'ın olmadığı bir oyun. Avrupa'da zirve yarışı veren takımlar arasında hiçbiri bu kadar kısa vadede bu kadar büyük değişime uğramaz. Beşiktaş sağ bek ve santrfor alacak. Trabzonspor'un da Sörloth'tan kazanacağı para mühim. Ama transfer bitmeden kaybedilecek puanların hesabı ilerleyen haftaların matematiğini çok zorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA