Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

Galatasaray mart ayını görmeli!

Galatasaray'ın bu kadrosu, bırakın 3. ön elemeyi Avrupa Ligi'nde marttan sonrasını görmeli. Hajduk Split, eski Yugoslavya'nın efsane kulüplerinden ama Hırvatistan'da Dinamo Zagreb'in gölgesinde kaldılar. Ligde de ezeli rakiplerine mağlup olduktan sonra geride kalan hafta sonunda oynaması gereken maçı erteletip, Galatasaray maçını hedef seçtiklerini ortaya koydular. Fenerbahçe derbisi öncesinde kaleci Fatih, Marcao, Taylan, Belhanda, Feghouli ve Falcao'nun dinlendirileceğini, Etebo, Babel, Diagne'nin 11'de çıkacağını düşünüyorum. Evindeki maçta elbette ki Galatasaray favori.

Beşiktaş reaksiyon gösterebilmeli
Şampiyonlar Ligi ön elemesi tamam ama Avrupa Ligi'nde grup öncesi iki tur maçının Sergen Yalçın'ın pek hoşuna gitmediği ortada. Sağ bek ve santrfor transferi yapılmamışken Adem Ljajic ortalıkta gözükmezken özellikle Antalya beraberliğinin ardından kulübeden gelenlerin de bir reaksiyon göstermesi gerekiyor. Portekiz'de geçen sezonu 4 Büyük'ün arkasında bitiren Rio Ave, elbette ki bir futbol ülkesinin DNA'larına sahip. Beşiktaş turu geçtiği takdirde rakibi büyük ihtimalle Milan olacak. Yeni transfer Gökhan Töre'nin kanatlarda bu verimsizlik varken 11 çıkmasını bekliyorum. 'Bir sonraki maç en önemli maçtır' dense de bence Sergen Yalçın için önemli maç hafta sonundaki Konya deplasmanı.

Alanyaspor sinyali verdi
Alanyaspor, defans hattından iki oyuncusunu ve Cisse'yi kaybetmesine rağmen yine doğru transferlerle ligin en iyi yönetilen takımlarından biri olduğunu gösterdi. Çağdaş Atan, çok yürekli bir teknik direktör. Erol Bulut'tan farklı olarak bu sezon topa daha fazla sahip olan, oyunu domine eden bir Alanyaspor izleyeceğimizi, kazandıkları iki lig maçında gördük. Rosenborg geçen sezon Avrupa Ligi gruplarında en zayıf halkaydı. İskandinav temsilcisi Avrupa kupalarının gediklisi ve elbette ki Alanyaspor'dan bu konuda daha tecrübeli bir takım. Ama ligdeki iki 90 dakikada Çağdaş Atan'ın oynattığı futbolla Alanyaspor'un Rosenborg ile kafa kafaya bir 90 dakika oynayıp kaliteli ayaklarıyla Bareiro ve Bakasetas'la turu geçmesini diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA