Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

Bitmeyen çilemiz!

Dakika 26'ydı… Neymar sakatlanıp çıktığında, ilk maçını kaybeden Tuchel, oyuna Sarabia'yı alıp Neymar'ın pozisyonuna Di Maria'yı çekti. Paredes, Verratti ve Draxler'in sakat olduğu PSG karşısında rakibin 4-2-3-1'ine karşı orta sahayı iyi geçen Başakşehir, ilk yarım saatte iyi bir görüntü ortaya koydu. Rakibinin forvet hattı korkutucu olsa da orta sahada İrfan Can, Berkay arkalarında Mehmet Topal ve sol kanatta Deniz'in iyi oyunu PSG'yi Mbappe'nin driplinglerine mahkum etti. Şampiyonlar Ligi finalistini bir saat tabelada sıfırda tutuyorsanız, cezalandırmanız lazım. Fransızlar orta sahada Gueye ya da Rafinha'yı kullanmak yerine forvet hattındaki zenginlikten vazgeçmediler.
İkinci yarının ilk çeyreğinde Başakşehir golü bulabilirdi. Ama bitmeyen çilemiz kornerde Kean bomboş vurdu kafayı. Okan Buruk alması gereken riski aldı. Çift santrfora döndü, genç olduğu için Crivelli ile başlaması doğal görünüyor. Ama kabul edelim Crivelli, Şampiyonlar Ligi seviyesinde olmadığını gösterdi. Buruk, Crivelli ve Demba Ba ikilisini rakibin ikinci golünden sonra bozup Aleksic'i aldı oyuna ama atı alan Üsküdar'ı geçmişti. Başakşehir yönetimi, 'Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorum, kadro kalitemi yükseltmem gerekiyor' düşüncesinde değildi transfer döneminde. Pandemi ekonomisinde kabul edilebilir bir gerçek. Leipzig maçının ikinci yarısı ve dünkü oyun, karakterli bir oyun ama puanları takdir hakkına değil atılan gollere veriyorlar. Mücadele için tebrikler ama mağlubiyete övgü çok eski kuşakların işiydi. Üç hafta arka arkaya Şampiyonlar Ligi ve ligi bir arada oynamak kolay değil. Haftaya İstanbul'daki Manchester United karşılaşması emin olun, PSG maçından daha zorlu geçecek

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA