Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kimse hakeme bir şey söyleyemez

İlk yarı topla daha fazla oynayan Beşiktaş. Antalyaspor çok vitaminli oynamadı bu yarıda. Ama ikinci yarı başladıktan sonra kırmızı- beyazlılar tempoyu gittikçe artırdılar. Hani derler ya arap atı gibi sonradan açıldılar. Ve maç ilerledikçe siyah-beyazlıları zor pozisyonlara düşürdüler. Özellikle Orgill ve Podolski girdikten sonra maçın direksiyonu Antalyaspor'a geçti.
Siyah-beyazlılar hücuma gidiyorlar, gidiyorlar da arka tarafı garantiye almadan gidiyorlar. Eğer rakip çabuk gelirse çok pozisyon veriyorlar.
Yalnız Antalyaspor'un golünü atan Gökdeniz için şunu söylemem şart. Süper Lig'de çok az futbolcu o tarz hareketleri yaparak gol atabilir. Ceza alanı üzerinde hem rakiplerini geçti hem müthiş bir plase yaptı. Kolay iş değil. Çok iyi kumaş belli.
Maçın geneline baktığımızda Halil Umut Meler, Beşiktaş'ı üzmedi. Ona 1 numaralı yardımcı hakem de yardım etti. Yani Beşiktaşlı yöneticilerin hakem için söyleyeceği bir şey yoktur herhalde.
Beşiktaş iyi sinyaller vermiyor. Tamam sezona Trabzonspor deplasmanında kazanarak başladı ama görüntü pek iyi değil. Bu şekilde giderlerse yarıştan çabuk koparlar. Sahanın içinde bütün olarak oynayamıyorlar. Kopuk kopuklar. Zannediyorum bazı yabancı oyuncuların da kafaları karışık. Net şekilde belli oluyor. Neredeyse veresiye oynayacaklar futbolu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA