Dr. Astrolog Şenay Devi
Dr. Astrolog Şenay Devi
15 Eylül'e dikkat! Yeni Ay öyle bir geliyor ki... "Hem başarıyı hem aşkı bulacak olanlar..."
09.09.2023 | Cumartesi

15 Eylül'deki Yeni Ay hayatınıza bir bahar tazeliği getirecek. Eğer etrafınızda herhangi bir Başak ilham perisi varsa, muhtemelen onların nevrotik stilistik hijyen ve organizasyon bakış açılarını yakalayabilirsiniz. Ama ne yazık ki inkar edilemeyecek tek şey onların doğal mükemmellik yetenekleridir.

15 Eylül Cuma günü Başak burcundaki bu Yeni Ay, kristal berraklığında bir hayata dalmak için bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Uzun süredir devam eden hırslara karşı yeni hedeflere öncelik verebilir, gerçek başarının size nasıl göründüğünü ve nasıl hissettirdiğini keşfetmeye başlayabilirsiniz. Üretken tarafınızı harekete geçirmek için kendinize sorabileceğiniz önemli soru şudur: "Bu hedef gelecekteki gidişatıma dair büyük resme nasıl hizmet ediyor?" Ayrıntıları iki katına çıkardığınızda, başkalarının ayak sesleri hakkında spekülasyon yapmadan gözlerinizi yolda tutmanız için uyandırıcı enerjiler ile dolu.

İLİŞKİNİZİ DİSİPLİNLE YENİDEN TANIMLAYIN

Başak burcundaki bu Yeni Ay, kendinizi içinizdeki eleştirmen hayatınızdaki disiplini nasıl şekillendireceğinize dair felsefenizi yeniden yazmak için mükemmel bir fırsat. Hepimiz, adanmışlığın tüm yalnızlık günlerine karşı kendinizi kutlamayı hak ediyoruz. Görev ne kadar küçük olursa olsun kendinize ufak ikramlar vererek kendinizi ödüllendirmelisiniz. Belki yaşamanın anahtarı, tutarlı uygulamalarımızı bir özveri olarak görmektir.

Hedeflerinizi ve onlara nasıl ulaşacağınızı belirledikten sonra rotayı korumanın püf noktası, enerjinizi nasıl yönettiğinizi kontrol etmektir. Tükenmişliğin sıklıkla normalleştirildiği bir kültürde, yapılacak listesine kapılıp gitmek çok kolaydır. Nasıl hissettiğinizi kontrol etmek için vücudunuzla bağlantı kurmaya biraz zaman ayırın. Kendinizi bir arkadaşınıza veya meslektaşınıza genişletmeden önce kendinize şu soruyu sorun: "Sinir sisteminiz sağlam ve düzenli hissediyor mu?" Altın kazın peşinde koşarken sağlığımızdan ödün vermenin anlaşmanın bir parçası olmasına gerek yok. Unutmayın, bedeniniz yaşam kaynağınızdır ve bizimle sıklıkla yüksek sesle ama incelikli yollarla konuşur.

PEKİ BU YENİ AY'DA BAŞAK BURCUNDA YAPABİLECEĞİNİZ PRATİK DEĞİŞİKLİKLER NELERDİR?

Başak burcu mikro yönetimin ustalarıdır ve ilk konu başlığı; dağınık bir takvimi temiz bir takvime dönüştürmektir. Ateşli hayallerinize bağlanmak için enerji artışı hissettiğinizde, üzerinde çalışabileceğiniz sağlam bir temele sahip olmak harikadır. Gerekli olmayan şeyleri ortadan kaldırmak için önceliklerinizi taramak için bu Yeni Ay'ı kullanın. İncelikli bir program geliştirmek aslında size daha heyecan verici beklentilere yer açmak için beyin alanı sağlayabilir. Zamanınız enerjinizdir ve geri satın alınamayacak bir kaynaktır.

Programınızın kontrolünü elinize aldığınızda, alanınız ve özellikle de masanız bir sonraki aşamadır. Söz bağdır. Başak burcundaki bu Yeni Ay, sözünüze sadık kalmanıza ne kadar saygınlığınızı artırabilir. Kendi değerimizi, değerli olarak 'görülme' yeteneğimizi geliştirebiliriz. Kendinizi bir projeye veya kişiye gereğinden fazla kaptırdığınız bir durumu ve sonrasında kendinizi ne kadar tükenmiş hissettiğinizi düşünün. Başka birine yardım etmeden önce, kendinizi ilgi, sıcaklık ve düşünceyle dolu hissettiğinizden emin olun. Ancak, diğer insanlarla nasıl ilgilendiğinizi sevmenin utanılacak bir şey olmadığını da unutmayın; sezgisel dokunuşunuz başlı başına bir şaheserdir.

Kalbimizi ve ruhumuzu niyetlerimize akıttıktan sonra geriye kalan soru, başarı parametrelerimizi nasıl tanımlayacağımızı bulmaktır. Karşılaştırma neşe hırsızıdır ve başarınızın, hayran olduğunuz kişilerin algılarına bağlı olmaması çok önemlidir. Yeni niyetler geliştirirken, işlerin iyi gittiğini ve potansiyel bir dönüşe ihtiyaç duyulduğunda sezmek için kendinize kendi verilerinizi toplamak için alan verin. Bu şekilde, kendinizi en gerçek büyüme noktalarınızı asla ölçemeyecek standartlara bağlamaktan sizi koruyan sağlam bir iç güvenlik duygusundan uzaklaşabilirsiniz.

SON DAKİKA SON DAKİKA