Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sabancı’nın dansı sosyetenin dilinde!

Geçen haftadan bu yana sosyete kulislerinde en çok konuşulan olay, Türkiye'nin en zengin 57'nci kişisi Yalçın Sabancı'nın oğlu İlhan Sabancı'nın dansı! Üç çocuklarının ardından "Çocuk da yaparım kariyer de" diyen eşi Pınar Sabancı'yı yüksek lisans için Londra'ya Oxford Üniversitesi'ne uğurlayan İlhan Bey, önceki hafta sonu Bodrum'daki evine tatile gitmiş.



Cumartesi akşamı Sahir Erozan'ın otelindeki kadın şefler, sanatçılar ve DJ'lerin bir araya geldiği etkinliğe katılmış. Sosyeteden birçok ünlü ismin de olduğu etkinlikte, uzun süre barda tek başına oturan İlhan Bey'in ilerleyen saatlerde yanına kimsenin tanımadığı bir kadın gelmiş ve bir süre sonra dans etmeye başlamışlar.



Dansı bilmem ama kadının kim olduğunu öğrendim. Adı Aslı Şirin; dünya markalarını satan ünlü bir mağazanın satın almasında çalışıyormuş.

BİRİ PARİS'TE BiRi SİBİRYA'DA
Eylülde evlenen ünlü şef Arda Türkmen sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler'in yolları ayrıldı! Hemen heyecanlanmayın; bu geçici bir ayrılık. Ünlü influencer Melodi Elbirliler, Paris Moda Haftası'nı takip etmek ve modaya yön veren markaların defilelerini izlemek için Paris'e gitti.



Arda Türkmen ise Sibirya'da tatil yapıyor. Kışın Sibirya'ya gitme cesaretini gösteren ünlü şef bununla kalmayıp bir de donmuş Baykal Gölü'nde maceradan maceraya koşuyor. Örneğin gece vakti, -17 derece soğukta, donmuş gölde buzlu suya girdi. Cesaretine bravo doğrusu, umarım hasta olmaz.

BAŞKAN HER ŞEYİ DÜŞÜNMÜŞ!
Kültürel emanetleri korumak, kültür ve sanat bilincini geliştirmek amacıyla kurulan EPOS 7 Derneği, her ay kültür turları düzenliyor. Derneğin başkanı Arzu Sabancı, bu ay memleketi Adana'ya tur düzenledi.



Misafirlerine, Adana'nın tarihi ve kültürel adreslerini gezdiren Arzu Hanım, onlara memleketinin meşhur lezzetlerini tattırdı. Misafirleriyle yakından ilgilenen Arzu Hanım, bir ara yağmur bastırınca herkese kendi markasının yağmurluklarından dağıttı. Katılımcılardan Yonca Ebuzziya da yağmurluklarla çekilmiş fotoğrafı, "Arzu Sabancı'nın askerleriyiz" yazılı esprili bir notla sosyal medyada paylaştı.

KADINLAR 'BAŞARI' İÇİN BULUŞTULAR
8 Mart'ta Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamaya hazırlanırken bu güne özel etkinlikler de şimdiden başladı. İlk etkinlerden biri, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İhtisas Komisyonu tarafından, KAGİDER'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen çalıştay oldu.



'21. Yüzyılda Kadınlar ve Başarıyı İnşa Etmek' adlı çalıştay, tanınmış kadın işverenlerin katılımıyla gerçekleşti. Çalıştayı iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü kadın da takip etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA