Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

30 bin Euro’luk localar yok sattı

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, önceki yıl, Türk asıllı eşi Ayda Field ve dört çocuğuyla tatil yaptığı Bodrum'a bu kez çalışmaya geldi. Dün, eşi ve çocuklarıyla birlikte Bodrum'a gelen şarkıcı bu akşam ünlü bir otelde konser verecek.



Türkiye'deki ilk konserini verecek olan Robbie Williams'ın tüm biletleri satıldı. Şarkıcıyı ayakta izleyecek 2 bin kişi 17.600 ile 22 bin lira arasında değişen bilet parası ödedi. Bir de oturup yiyip içerek konseri izleyecek olanlar var. Yani localardan bahsediyorum,



8'er kişilik 36 loca hazırlanmış ve 15 bin ile 30 bin Euro arasında fiyatla satışa çıkarılmış. Bu locaların satışa çıkar çıkmaz satıldığını öğrendim. Bizim sosyeteden kimler, bu paraya kıyıp Robbie Williams'ı locadan izleyecek çok merak ediyorum.



Bu arada ünlü şarkıcı ile eşi, önceki yıl geldikleri Bodrum tatilinin ardından İstanbul'a geçmiş ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç da onlar için yalısında bir davet vermişti. Robbie Williams da Nevbahar Hanım'ı konserine davet etmiştir herhalde...

BODRUM'DA SERGİLERE DEVAM
Bodrum'da bu sezon zirve yapan sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Önceki gün Güvercinlik'teki beş yıldızlı bir otelde, Ertuğrul Ateş'in ışık ve kadını bağdaştıran solo sergisi sanatseverlerle buluştu.



"Benim resimlerim çözüm önermez, ders vermez; kulaklarınıza anlaşılmaz şeyler fısıldar usulca" diyen Ateş'in sergisinin açılışı için bir davet düzenlendi. Büyük ilgi gören Ertuğrul Ateş'in sergisinin açılış daveti, sosyete ve sanat dünyasını bir araya getirdi.

KAYINVALİDEYE EN GÜZEL HEDİYE!
Hacı-Nazlı Sabancı çifti, mutlu evliliklerini önceki gün dünyaya gelen, Arzu Alara adını verdikleri kızları ile taçlandırdı. İlk torun Arzu Alara, Sabancı Ailesi'nde bayram havası estirdi. İlk kez babaanne olmanın mutluluğunu yaşayan Arzu Hanım'ın, torunu adını taşıyacağı için sevincinin ikiye katlandığına eminim.



Arzu Sabancı, 2017 yazında oğlu Hacı ile flört etmeye başladığında Nazlı Hanım'ı çok sevmiş ve gelini olmasını çok istemişti. Allah gönlüne göre verdi, Nazlı Hanım gelini oldu ve ona torun hediye etti. Arzu Alara sağlıkla büyüsün.

ŞAŞIRTAN BENZERLİK!
Eylül başında üçüncü kez evlenecek olan Burcu Esmersoy'un geçenlerde üzerinde gördüğüm elbisesi tanıdık gelince araştırdım; aynı elbiseyi haziranda Alman top model Mandy Bork giymiş.



Ancak benim asıl ilgimi çeken, Esmersoy ile Bork'un aynı elbiseyle çektirdikleri fotoğraflardaki benzerlikleri oldu. Bakar mısınız, birbirlerinin kopyası gibiler. Ama aslında aralarında tam 14 yaş fark var; Burcu Esmersoy 46, Mandy Bork 32 yaşında. Haftanın beş günü spor yapan, yemesine içmesine dikkat eden Esmersoy karşılığını işte böyle alıyor ve 32'lik top modelle yarışıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA