Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sete çıkmadan kampa girdi

Adeta sosyetenin tekelinde olan detoks merkezlerini, sonunda sanat dünyasının ünlü isimleri de keşfetti. Özellikle de Avusturya'da bulunan ve dünya jet-set'i ve bizim sosyetiklerin müdavimi olduğu detoks merkezi, sanatçılarımızın da radarına girmiş durumda. Serenay Sarıkaya ve Büşra Pekin'den sonra Pelin Akil'in de şu anda o detoks merkezinde kampta olduğunu öğrendim.



Eşi Anıl Altan'ın işleri yüzünden bütün yazı ikizleri Alin ve Lina'nın peşinden koşarak geçiren ünlü oyuncunun, yorgunluk atıp toksinlerinden kurtulmak için kampa girdiğini düşünmüştüm ama daha fazlası varmış. Meğer Pelin Akil, -kendi deyimiyle- 'hayatının en önemli rolü'nü oynayacağı filme hazırlanıyormuş. Detoks kampına gitmesinin asıl sebebi, Atatürk'ün eşi Latife Hanım'ı canlandıracağı 'Son Akşam Yemeği' adlı filmmiş. Çekimler öncesi, ikizlerini babasına bırakıp Avusturya'daki ünlü detoks merkezinin yolunu tutan Akil, bir hafta sürecek kampta fazlalıklarından kurtulup enerji depolayacakmış.

EVLENMEYE KARAR VERDİLER
Uzun süredir Burcu Şendir ile flört eden Can Helvacıoğlu'ndan, 2011 yılında boşanan Merve Müftüoğlu'nun girişimci Murat Küçükel ile yeni bir aşka yelken açtığını yazmıştım.



Mayıs ayından bu yana flört eden ve artık saklanmaktan vazgeçip düğündernek el ele arz-ı endam eyleyen çiftle ilgili müjdeli bir haberim var! Yakınları, çiftin mutlu ilişkilerini resmiyete dökmeye karar verdiklerini söyledi. Henüz tarihi netleştirmemişler ama üç vakte kadar nikah davetiyelerini alırsanız şaşırmayın. Evlilik konusunda hızlı davranan aşıklar umarım çok mutlu olur.

CANNES'DA BALAYINA DEVAM
Deneyimli oyuncu Selim Bayraktar, beş yıl flört ettiği meslektaşı Emel Karaköse ile mayısta Antalya'da evlenmişti. Yeni damat, dizisi devam ettiği için kısa bir balayının ardından setlere dönmüştü. Bayraktar çifti, halen o kısa balayının acısını çıkarıyor!



Yaz sezonunu Bodrum'da açan, ardından Çeşme'ye geçen yeni evliler, geçen ay da Meryem Uzerli'nin doğum günü partisi için Berlin'e gidip tatil yapmıştı. Öğrendim ki, çiftin balayı şimdi de Cannes'da devam ediyormuş. Cannes'da ev kiralayan çift, bir süre Fransız Rivierası'nın keyfini çıkaracakmış.

SERGİDE YENİ YAŞINI KUTLADI
Türk çağdaş sanatının yaşayan efsanesi Devrim Erbil'den yeni bir sergi. Küratörlüğünü Zeynep Öztürk'ün üstlendiği Devrim Erbil'in 'Seçmeler' adlı kişisel sergisi, önceki akşam bir davetle açıldı.



Dostlarının ve sanat tutkunlarının katıldığı açılış davetinde, bugün 86 yaşına basacak olan sanatçı için doğum günü kutlaması da yapıldı. Devrim Erbil'e nice seneler dilerken yağlı boya, giclee ve halılardan oluşan eserlerinin yer aldığı sergisinin 30 Ekim'e kadar ziyaret edilebileceğini bilgisini de paylaşayım.

UZUN BLAZER KISA GÖSTERMİŞ
Mart ayında 23 yıllık eşi Metin Şen'den boşanan sosyetenin sevilen ismi Aslı Gümüşel, hafta içinde katıldığı bir davette rahat ve maskülen stiliyle karşımıza çıktı. Aslında küçük bir hata dışında Aslı Hanım başarılı bir kombin yaratmış.



O küçük hatası ise; blazer'ı. Boyu çok uzun kalan blazer, maalesef Aslı Hanım'ın vücut proporsiyonunu çok yanlış göstermiş. Aslı Gümüşel bu kadar kısa ve kalın değil ki! Aslı Hanım daha kısa bir blazer tercih etseydi, çok daha uzun ve çok daha hoş görünebilirdi.

TREND RADARI
Bu sezon düz ayakkabı modelleri çok popüler. Özellikle güncellenen ve klasik görünümlerinden uzaklaşan bu feminen ayakkabılardan kesinlikle gardırobunuza dahil etmelisiniz.



Havaların soğumasıyla uzun kollu gömlekler ortaya çıkmaya başladı. Ancak bu sezon gömleklerde, kısa boylar, bol detaylar ve renkler stilinizi canlandırmak için hazır bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA