Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Ya Selçuk İnan Trabzon’da oynasaydı…

Hollanda maçı bitti. Kaybettik!..
Üzüldük, hak etmedik...
Aradan üç gün geçti... Sanki her şey bitti! Sanki Türkiye havlu attı... Sadece iki yıl önce Azerbaycan'a 1-0 kaybederken daha az gol pozisyonuna girdiğimiz hemen unutuldu. Yarın Estonya ile İstanbul'da ikinci maçımızı oynayacağız.
Ama bizim gündemimiz bu maç değil Selçuk İnan!.. Ve biraz Hamit biraz da Gökhan Gönül.. İnsan merak ediyor, acaba Milli Takım kazansa ne olurdu? Ya da kaybettik ama Selçuk oynasaydı ne olurdu? Bu sefer Ahmet'i, Mehmet'i konuşmaya başlayacaktık.
Ya da başka isimleri...

Trabzon'da olsaydı
Bir şeyi daha merak ediyorum..
Selçuk İnan, Galatasaray'da değil de Trabzonspor ya da bir Anadolu takımında oynasa bu kadar tartışılacak mıydı? Buraya dikkat çekmek lazım.. Çünkü Trabzon'da iken Milli Takım'a alınmadığı zaman pek bir tartışma da yoktu. Hoca ile oyuncusunu karşı karşıya getirmek niye?
Abdullah Avcı'nın hataları olduğu bir gerçek... Bunları eleştirmek de doğal fakat Türkiye üç gündür bir futbolcunun oynayıp oynamamasına kilitlendi. Bir futbolcu ve bir teknik adam karşı karşıya getirildi.
Yarın belki Selçuk da Gökhan da ilk 11'de oynayacak.


Biz kime yenildik!
Hollanda karşısında biz iyi oynadık, pozisyonlara girdik.
Eksiğimiz yoktu, cesaretimiz vardı. Goller kaçırdık, direğe takıldık... Sonuçta iyi de olsa kötü de olsa bir markaya yenildik... Genç isimleri gördük, mutlu olduk!
Biz değilmiydik sürekli "Bu Milli Takım artık değişmeli. Yeni isimler, yeni yıldızlar koca Türkiye'de yok mu? Gençlere niye şans verilmiyor? Sabırlı olalım yeni bir takım yaratalım" diyen. Maalesef ülkemizde her şey anlık...

Kocaman ne dedi?
Avcı'nın yaşadığını Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da bir aydır yaşıyor.
TV'lerde, yazılı basında kendisini savunmak zorunda kalıyor.
Başkan Aziz Yıldırım sahaya inip anonslar yapıyor! Aykut Kocaman önceki gün Lig TV'de sıkıntısını şu sözlerle anlattı: "Benim yaşadığım durumun aynısı, Hollanda maçı sonrası oldu. Bu kesinlikle yanlış.
Bir antrenörün bir oyuncuyu yedek bırakması, bu kadar tartışma konusu olmamalı."
Evet olmamalı... Popülist yaklaşımlar Milli Takım'a da onun hocasına da, Futbol Federasyonu'nu yöneten isimlere de zarar verir. Biz artık Estonya maçına bakalım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA