Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gidinin korkakları!.

Efendim, bir takım utanma duyusundan yoksun korkaklar, yaşadığım site Alkent'teki tüm apartmanların sokak ve oto park girişlerine bildiri asmışlar.. Aynen.
"Sitemiz sakini Sayın Hıncal Uluç, gazetesinde sürekli olarak sitemiz aleyhine yazılar yazması dolayısıyla, sitemizin huzur ve güveni için ihtarname çekme zorunluluğu doğmuştur. Siz değerli komşularımızın bilgisine sunarız. 18/04/ 2019.
Alkent Sitesi Yönetim Kurulu."
Yazının altında isim yok, ıslak imza yok, mühür hiç yok. Yani yarın ben de, ofisteki fotokopi aletini kullanarak, "Alkent Site Yönetimi" diye bir bildiriyi kapılara rahatlıkla asabilirim.
Bu sebepten, bu aptal, bu yalan, bildiriyi utanma duygusu olmadan kaleme alan, ama altına adını yazmaktan korkanların Alkent yöneticisi olduklarına ihtimal vermiyorum..
Ben 1992'de gezerek, görerek, aşık olarak Alkent'e taşındım. Yedi sene içinde öyle keyifli, mutlu yaşadım ki, sonunda burada daire sahibi olmaya karar verdim ve 1999'da bugünkü evimi satın aldım.
Hayatım, evimi, bahçemi ve sitemi daha mükemmel yapmak için uğraşla geçti.
Sitenin aleyhine tek kelimemi bulsunlar, bu evi onlara hediye ederim. Benim uğraşım, "Sitemizi daha mükemmel bir yaşam yeri yapmak değil, aidatları daha azaltmak için" savaşan yönetimlerle oldu.
Bu sitede benim kadar eski (27 sene) olanların hepsi söylediklerimin ne kadar doğru olduğunu bilir, tamam mı, adını saklayan ve de utanması olmayan korkaklar!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA